Mihai Stepanescu susţine protestele

La cea mai recentă conferință de presă a sa, edilul-șef al orașului, Mihai Stepanescu, a ținut să facă și câteva referiri la protestele care au loc în centrul Reșiței, și pentru care a emis aprobare până la finele lunii ianuarie.

Edilul-șef al Reșiței, Mihai Stepanescu nu scoate din calcul ideea de a ieși în stradă ca să protesteze cot la cot cu oamenii nemulțumiți. El crede că manifestațiile care au loc în centrul orașului le-ar putea aduce ceva bun locuitorilor. „Susțin acțiunile fără violență a celor amăgiți și mințiți. De multe ori, lipsind încrederea nu putem concretiza multe lucruri”, a spus primarul Mihai Stepanescu. Acesta a aprobat mitingurile populației până pe data de 31 ianuarie, însă protestatarii se gândesc să prelungească termenul inițial.

Comments

 1. Ochila says:

  “Edilul-șef al Reșiței, Mihai Stepanescu nu scoate din calcul ideea de a ieși în stradă ca să protesteze cot la cot cu oamenii nemulțumiți”

  E nemultumit ca spaga de la contractul cu parcarile au luat-o altii ? sau de ce vrea sa protesteze si el ?

 2. Sibilla says:

  @Ochilă,
  Ca de exemplu pt faptul că Reşiţa e vitregită de banul PUBLIC de către tovarăşul căruia-i place poza de salvator…. frunză”verde”, aşa-i zice tovarăşului care se joacă după bunul său plac cu banul PUBLIC !

  p.s. dacă eşti aşa bine informat şi ai dovezi, ne dai numele cui zici mătăluţă că ar fi încasat şpaga despre care faci vorbire ?

 3. Ochila says:

  Am dovezi … la fel de solide ca si “independenta” padurarului ajuns primar.

 4. ioana says:

  Ochila draga , se pare ca vrei sa creezi o diversiune ,instigi in zadar ..noi toti Resitenii stim foarte bine ce fel de om este d-l primar ..si il vom sustine in continuare .
  MAI BINE PADURAR ONEST decat PDL-IST PERVERS … !!!!!

 5. Ochila says:

  @Ioana draga ai perfecta dreptate … doar chiorii nu vad cat de independent este primarul in rest toti resitenii stim foarte bine cine i-a platit campania electorala independentului.

  Pervers poate … dar PDL-ist nu 🙂 … sunt doar nemultumit de maretele realizari ale independentului.