Hoţ prins în flagrant la Băile Herculane

Un tânăr a ajuns pe mâna poliţiei după ce a fost prins furând bani dintr-un bar din staţiune. Deşi a încercat să scape de oamenii legii, hoţul n-a reuşit să-i păcălească şi a petrecut noaptea la sediul poliţiei.

Lucrătorii din cadrul Poliţiei Staţiunii Băile Herculane au fost sesizaţi noaptea trecută prin apel la 112 să intervină în cazul unui furt. „O persoană necunoscută a spart geamul uşii de la o societate comercială situată pe strada Trandafirilor din staţiune”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au surprins pe hoţ exact când părăsea barul. La vederea oamenilor legii, tânărul a rupt-o la fugă, însă aceştia au reuşit să-l prindă şi să-l imobilizeze. Hoţul a fost condus la sediul poliţiei din staţiune pentru cercetări. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că tânărul este Tiberiu A., în vârstă de 27 de ani şi asupra sa a fost găsită suma de 815 lei aflată într-o borsetă, pe care tânărul a declarat că le-a sustras din bar. Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate, în cauză fiind continuate cercetările pentru infracţiunea de furt calificat”, a mai spus Ancuţa Cărbunaru.