Cum se circulă în această duminică

Ninsoarea din ultimele 12 de ore a scos încă de azi noapte operatorii de deszăpezire în stradă. La orele dimineții se acționa cu material antiderapant pe toate drumurile județene din Caraș-Severin. Ninge în tot județul și se circulă în condiții de iarnă.

Pentru duminică, potrivit prognozei emise de Agenția Națională de Meteorologie,  în regiunea Banat, vremea se menține rece, cerul va fi parțial noros, iar temperaturile cuprinse între -1 și – 2 grade Celsius. Ninge la această oră în cele mai multe localități din Caraș-Severin.

„În județul Caraș-Severin, circulația rutieră se desfașoară în condiții de iarnă. Deși ninge, niciun drum nu este închis la această oră. Se acționează cu antiderapant și utilaje specifice”, potrivit Comandamentului de Iarnă din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin.

La orele dimineții se acționa pe DJ 581 Reșița – Grădinari, DJ 582 Cuptoare – Văliug, DJ 608A Caransebeș – Telescaun, DJ 582E, Prislop – Semenic, dar și pe alte drumuri județene, acoperite de zăpadă.

Membrii Comandamentului fac apel la participanții la trafic să circule cu maximă prudență și să adapteze viteza la condițiile de drum.