Doar revoluţionarii şi microbiştii îi mai cer demisia lui Băsescu

Numărul protestatarilor care vin de mai bine de o săptămână în faţa Prefecturii Caraş-Severin pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi guvernul condus de acesta este tot mai mic de la o zi la alta.

Dacă în după-amiaza zilei de joi, atunci când partidele politice din opoziţie s-au mobilizat şi au scos oamenii în stradă, în centrul Reşiţei s-au strâns aproximativ 800 de protestatari, în zilele următoare, numărul celor care au cerut demisia actualei guvernări s-a redus drastic.
Vremea rea pare să-i fi dezarmat pe cei mai mulţi dintre ei înainte ca preşedintele Băsescu să aibă măcar vreo reacţie legată de ceea ce se întâmplă în stradă. Astăzi, doar o mână de oameni a scandat împotriva puterii. În Piaţa 1 Decembrie 1918 din Reşiţa, doar revoluţionarii, membrii galeriei echipei de fotbal CSM Reşiţa şi câţiva alţi cetăţeni nemulţumiţi au îndurat gerul pentru a-şi striga nemulţumirile. Scandările au fost însă tot mai puţine şi s-au făcut mai greu auzite.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157628982869485″]

Comments

 1. Sibilla says:

  O MINCIUNĂ SFRUNTATĂ MAI MARE CA CEA DIN ACEST TITLU N-AM CITIT IN VIAŢA MEA !!!
  VOI SCRIE ADEVĂRUL PE BLOGUL PERSONAL !!
  Au fost aproximativ 100 de protestatari, poeti, scriitori, pensionari si da, ŞI O parte a revoluţionarilor şi O altă parte a galeriei !
  Şi singură dacă aş ieşi eu, ca de exemplu, jurnalistul care SE RESPECTĂ şi NE respectă trebuie să relateze cu OBIECTIVITATE un eveniment !
  Nici în privinţa scandărilor NU relataţi adevărul, s-a auzit FOARTE limpede : ” JOS frunzăverde ! ”, ” frunzăverde nu uita s-a uscat şi frunza ta !! ”
  PREVIZIBIL DEMERSUL DOMNIILOR VOASTRE ŞI VI-O SPUNE SIBILLA, UN SIMPLU CETĂŢEAN AL REŞIŢEI, O FURNICĂ CE NU SE TEME DE FRUNZĂVERDE ŞI CĂREIA NIMENI, DAR NIMENI NU-I IMPUNE VREODATĂ CEVA, PUNCT.
  SĂ VĂ FIE RUŞINE !

 2. Sibilla says:

  P.S. PÂNĂ LA URMĂ IMPORTANT ESTE CĂ SUNTEM ACOLO ZI DE ZI, IN FIECARE ZI ! ORICE ATI SCRIE…. 🙁

 3. jurassik park says:

  Sibilla draga, daca pe stanciu il banuiesti tu ca sta capra la zeus, inseamna ca esti intr-o grava eroare. pai asta a avut proces cu frunzaverde, sigur nu-l are la inima. drept dovada, cand s-a strigat cu adevarat impotriva lui zeus, express de banat a pus nu numai titlu cu asta, ci si un film. https://expressdebanat.ro/video-protestatarii-din-centrul-resitei-le-au-cerut-demisiile-lui-basescu-udrea-boc-si-frunzaverde
  acum pe bune, in centru mai vin cativa oameni si impotriva lui zeus striga 5 dintre ei. intreaba-i si tu pe cei din galerie, cine le-a cerut sa nu mai strige de zeus?! liderii de sindicat cumva? revolutionarii? dar toate mesajele alea scrise impotriva lui de ce au disparut dintr-odata?! hai sa fim seriosi si sa nu mai dam vina pe ziaristi. pana la urma, eu cred ca altceva ar fi trebuit sa intelegem din acel text, si anume ca nu suntem uniti si ca mai mult de 100 nu mai reusim sa ne strangem. ramai pe baricade, sibilla!

 4. alexandra says:

  Sibilla-Debilla!!! Ai luat-o razna?! Nu poti sa ai o privire de ansamblu asupra evenimentelor. Numeste 3 scriitori sau poeti care au fost in centrul Resitei sau te referi la cel care se autointituleaza “Poetul Revolutiei de Catifea”??? Mai baga ceva pe blogul tau si defuleaza-te intr-un mod doar de tine stiut. 1. Presa este libera sa scrie ce vrea și 2. Daca tu percepi altfel lucrurile nu inseamna ca ziarul acesta nu este obiectiv. AAA, si 3 Baga o marijuana si culca-te!

 5. suporter says:

  il cunosc personal pe dani stanciu si e super ok. dani stanciu este un bun ziarist si il felicit pentru profesionalismul lui. felicitari si domnului

 6. suporter says:

  felicitari si domnului Victor Nafiru.

 7. gusca says:

  Dani Stanciu este unul dintre resiteni liberi. Stanciu nu este unul dintre ziaristi care scriu la comanda si care fac sluj. Succes prietene ! Succes Express !

 8. Sibilla says:

  Am scris un coment pe ARGUMENT, firesc şi normal este să il public ŞI aici, ca să NU mai fie niciun fel de ” dezbateri ” :
  Cu tot respectul pe care vi-l port !
  Reacţia celor care protestăm de 11 zile, ( pt cei care nu ştiu că unii din noi chiar am ieşit în stradă din prima zi, ) se referea EXCLUSIV la titlul articolul publicaţiei incriminate care era ” DOAR revoluţionarii şi microbiştii îi mai cer demisia lui Băsescu ” !!
  Ceea ce NU e adevărat !
  Ca să fie LIMPEDE, toată STIMA pt revoluţionari şi microbişti !! Sunt prezenţi acolo, scandează ŞI pt cei ce şed la căldurică ! Dar… NU sunt DOAR ei în Centru la protest cum ERONAT sugerează Expres de Banat ! La fel ca mine, au fost si sunt prezenti si câţiva pensionari, sunt prezenti cetăţeni ai Reşiţei, noi suntem cumva gândaci de colorado, nu cetăţeni, nu oameni ???
  Am afirmat că suntem puţini dar important rămâne că SUNTEM PREZENŢI zi de zi, in fiecare zi, din prima zi !
  NU noi cei care am reacţionat la ceea ce aparent subtil se induce prin titlul acelui articol, am greşit !!
  NU au nevoie de avocat, repet, cu tot RESPECTUL pe care vi-l port , au nevoie de un dram de bun simţ să repare şi să-şi ceară scuze, atât. Aşa procedează un jurnalist !
  Să pun la dispoziţie pozele personale, o listă cu participanţi care nu sunt ” DOAR revoluţionarii şi microbiştii ” cu CNP-uri, semnături celor de la publicaţia in cauză ca să admită că n-au fost obiectivi şi prin aceasta SE JUSTIFICĂ orice eventuale suspiciuni ???
  Încă o dată : respect şi stimă microbiştilor şi revolutionarilor!!
  Încă ceva, d-le Mircioane, Sibilla a ieşit în stradă din prima zi CA SIMPLU CETĂŢEAN ŞI TOT CA SIMPLU CETĂŢEAN LUPTĂ PE TOATE FRONTURILE CU ABSOLUT ORICINE CU ORICE TICĂLOS DOVEDIT, INDIFERENT DE COLORATURA PENAJULUI !
  Da, îl suspectez de rea credinţă şi de … orice, pe oricine încearcă să sugereze că eu sunt altfel decât sunt, că n-aş mai fi eu, că mai ştiu eu ce…. Pe mine, Sibilla, NU mă poate suspecta NIMENI din acest judeţ de nimic ne-curat/necurat !
  Vă invit să fiţi OM, nimic mai mult ! Să recunoaşteţi că dacă există un critic al Opoziţiei, apăi acea ” susţinătoare ferventă a Opoziţiei ”, ca să vă citez, este aceea. Mulţumesc pt efort, dacă-l veţi face.
  p.s. publicatia respectiva trebuia doar să scoată acel ” DOAR ” din titlu, in loc să prefere rolul de victimă….
  Am toată stima pt presă, jurnalişti, atunci când sunt presă , sunt jurnalişti ! Repet, ceilalţi reşiţeni prezenţi la proteste ca simplii cetăţeni, la ce ” categorie ” sunt incadrati… ? Inexistenti, după cum reiese din titlul respectivei publicatii de la care, cu toată sinceritatea, aveam pretenţii !

  p.p.s. NU doresc să polemizez cu exemplare de genul cărora mă denigrează în acest spaţiu… din respect. Pentru mine !

  Dacă aţi priceput ce spun bine, dacă nu, nu. Mentin ceea ce am afirmat. NU am suspectat o persoană anume iar pe Dani Stanciu il stimez iar el ştie aceasta!

  Vă mulţumesc pt spatiul acordat !