“A trecut moda independenţilor!”

În prezenţa senatorului PSD Ilie Sîrbu, a deputatului social-democrat Gheorghe Ciobanu, şi a preşedintelui PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, primarul în exerciţiu, Mihai Stepanescu, a anunţat o victorie fără emoţii la alegerile locale din 10 iunie.

 

Sîrbu, Ciobanu şi Mocioalcă sunt şi ei siguri că Stepanescu va obţine un nou mandat la Primăria Reşiţa şi nu oricum, ci la o diferenţă mare de ceilalţi candidaţi. “Va fi o luptă cu final aşteptat”, a spus Mocioalcă. Stepanescu a prezentat câteva cifre, ale unui sondaj de opinie efectuat recent şi care va fid at publicităţii la începutul săptămânii viitoare. “A venit momentul acum, şi mai ales după alegerile din toamnă, să sprijim studiile şi proiectele realizate de administraţia pe care o conduc în ultimii patru ani, să promovăm alte proiecte. Am promovat o campanie pozitivă. Nu mai e la modă cu candidaţii independenţi. Noi nu stăm rău, nici eu, nici candidaţii la Consiliul Local, undeva la 55, respectiv 60 la sută, iar candidatul independent are sub 3 la sută. Reşiţenii, spun eu, au ales deja. Sub o guvernare USL, cu un Consiliul Local majoritar USL, cu primar USL, cred eu, Reşiţa va avea o altă şansă”, a declarat Stepanescu.

Edilul-şef a ţinut să infirme şi zvonurile potrivit cărora relaţia sa cu Sorin Frunzăverde este la fel de tensionată şi că nu poate exista vreun sprijin între cei doi. “Sprijinim candidaţii USL la toate funcţiile. Spun asta că să eliminăm orice dubii. Am primit susţinere de la toate partidele care nu au candidat la Primărie, cu o singură excepţie”, a mai spus Mihai Stepanescu.

Comments

  1. cetateanu turmentat says:

    Stepanescu e un primar bun ( cel putin mai bun decat astia care au fost). Nu are viziune, nu are diplomatie dar pentru Resita merge , cel putin se zbate mult si compenseaza uneori! Pacat ca se inconjoara doar de mediocritati pupincuriste care-i vor trage echipa in jos! Nu inteleg in momentul in care promovezi pe cineva de ce nu ceri si alte opinii din domeniul respectivului – treburi facute dupa ureche! In afara de Gartoi si d-na Catana a promovat prosti curlingai mai mari decat a lui Spataru ( ceea ce spune multe). Oricum, per total, macar pentru vointa lui mai merita un mandat!

  2. CATALIN says:

    Da, da, STEPANESCULE, candidatii independenti, te pomenesti ca erau la moda doar cand ai candidat tu!? Daca nu cotizai la Ilie Sarbu si nu te luau astia in barca PSD, spuneai ca sunt cei mai buni independentii, ca doar tu pana acum o luna semnai si comunicatele cu…PRIMAR INDEPENDENT. JIGODIE CE ESTI!