„Prioritară este atragerea de fonduri europene”

Reșițenii i-au acordat primarului Mihai Stepanescu un al doilea mandat, dar și șansa de a continua proiectele pe care le-a început pentru municipiu. Actualul edil-șef al orașului are în plan multe investiții pentru municipiu, mai ales că acum are și sprijinul Consiliului Județean, și, cel mai important, cel al Guvernului USL.

Edilul-șef al orașului, Mihai Stepanescu este hotărât să nu îi dezamăgească nici în acest mandat pe reșițeni, mai ales că a primit peste 60% dintre voturile celor care au luat cu asalt pe data de 10 iunie secțiile de votare din oraș. „Prioritatea zero rămâne în continuare atragerea de fonduri europene și guvernamentale, plus finalizarea proiectele pe care le-am început și care sunt în curs de derulare”, a declarat primarul orașului, care ieri, la ora 16.00 știa deja că a fost învestit de oameni să le conducă destinele încă patru ani.

O altă prioritate a edilului-șef este modernizarea serviciilor pe care le are Primăria în subordine, dar și îmbunătățirea lor. „Parcările vor reveni în gestionarea municipalități, vor fi un serviciu al Primăriei. Cimitirele vor fi administrate corespunzător, mai ales că se vor extinde și în zona arsenal, iar societatea care administrează piețele trebuie și ea preluată, pentru că nu este firesc ceea ce se întâmplă acolo”, a adăugat Mihai Stepanescu.