Afișaj electronic și aer condiționat în autobuze

Municipalitatea a fost bombadată cu reclamații din partea reșițenilor, care cer ca firma de transport Ro-A Tir să respecte promisiunile pe care le-a făcut, atunci când a preluat în concesiune serviciul. Astfel că, Primăria Reșița dorește acum să știe, la rândul ei, dacă societatea a respectat caietul de sarcini.

Reșițenii care circulă cu autobuzele vor să știe cu exactitate care este orarul acestora, vor să poată respira atunci când circulă cu mijloacele de transport în comun și mai mult respect din partea taxatorilor. Asta pentru că, cele mai multe dintre afișele postate de societate au dispărut din stații, căldura îi doboară, iar comportamentul taxatorilor lasă, uneori, de dorit. Cel puțin, asta reiese din comunicatul transmis de administrația locală.

Oamenii au depus reclamații la Primărie, iar acum municipalitatea are mai multe solicitări. „Printre cerinţe se numără prezentarea stadiului de implementare a panourilor pentru afişajul electronic în staţiile de transport, asigurarea unui comportament corespunzător al şoferilor şi taxatorilor în raport cu cetăţenii, programul de menţinere a curăţeniei în mijloacele de transport şi asigurarea climei pe timpul verii la un nivel corespunzător în incinta autobuzelor”, a declarat Marius Bălean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.