Șef nou la Direcția Silvică

Adorian Solomonesc a câștigat Primăria Comunei Rusca Montană, astfel că a trebuit să renunțe la fotoliul de director de la Direcția Silvică. Prin urmare, la cererea sa, acesta a fost eliberat din funcția de conducere. Scaunul său a fost preluat astăzi de Ștefan Stănescu. Inginerul nu se află la primul mandat pe această funcție.

Adorian Solomonesc a fost obligat să renunțe la funcția de șef al Direcției Silvice. Acesta a avut un discurs melancolic, dar a precizat că se pregătește intens ca să aibă cât mai multe realizări din poziția de primar.

”Nu este simplu ca după 24 de ani să pleci din administrația silvică, dar voi merge într-o altă administrație și anume una locală, cum e cea de la Rusca Montană”, a declarat Adorian Solomonesc, noul primar ales la Rusca Montană.

Ștefan Stănescu, noul director al Direcției Silvice, a ținut să-și asigure colegii că nu vor exista modificări în ceea ce privește stilul său de lucru. ”În două cuvinte, trebuie să facem performanță și asta înseamnă multe. Dacă nu ne realizăm la nivel profesional înseamnă că fiecare dintre noi a făcut un pas degeaba”, a spus acesta.

La festivitatea de numire a noului director a participat și primarul reales al Reșiței, Mihai Stepanescu. Acesta a condus si el Direcția în perioada 2001 – 2005 . ”Astăzi am revenit cu drag la sediul Direcției Silvice, în mijlocul colectivului de silvicultori de unde vin și eu. Am asistat la reinstalarea domnului inginer Stănescu pe funcția de director al Direcției Silvice, cea mai mare din țara, pe care am creat-o atunci, în anul 2003”, a precizat Mihai Stepanescu.

Nelipsit a fost și prefectul de Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, care a ținut să îl asigure pe noul director de sprijinul Instituției Prefectului în toate activitățile Direcției Silvice Caraș-Severin.

Din partea Regiei Naționale a Pădurilor a fost prezent la ședință inginerul Codruț Bâlea, director responsabil cu fondul forestier. El a avut asupra sa plicul în care se afla numele noului șef al direcției județene.