Siguranță mai mare pentru pietonii reșițeni

În urma ședinței ce a avut loc ieri, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Reșița a hotărât instalarea de noi limitatoare de viteză, cât și marcarea unor noi treceri de pietoni.

Cartierul Câlnic este primul aflat în vizorul Comisiei de Circulație, deoarece acolo nu există suficiente treceri de pietoni, necesare mai ales persoanelor vârstnice și copiilor. Astfel s-a stabilit marcarea lor la intersecţia cu Strada Vălişoara, respectiv în dreptul caselor cu nr. 142/147.

Limitatoarele de viteză vor fi amplasate în preajma trecerilor de pietoni din zonele în care există un risc ridicat de accidente, mai ales că, o dată cu reabilitarea drumurilor, șoferii au tendința să circule cu viteză excesivă. Însă înainte de amplasarea limitatoarelor, Comisia de Circulație trebuie să se ocupe de remarcarea trecerilor de pietoni pe drumurile renovate.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

De asemenea, s-a adus din nou în discuție asigurarea accesului pietonilor pe pasajul care leagă B-dul Revoluţia din Decembrie de zona Gării Reşiţa Sud, o dată cu începerea renovărilor gării. Însă cei din comisie au stabilit că, pentru a lua o hotărâre, este necesară o verificare în teren.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/