Mihaela Rădulescu, Cătălin Moroșanu, Miss Timișoara, Brigitte Năstase și alte vedete din „Ferma” promovează Văliugul în prime-time, la PRO TV!

„Ghinionistul”, „Faci sau taci” și acum „Ferma”! Două comedii semnate Iura Luncașu și un reality show marca PRO TV, toate filmate în zona Gărâna – Văliug – Crivaia, atrag milioane de priviri spre frumusețile din Munții Banatului!

Operatorii de turism din zona Semenic – Gărâna – Văliug Crivaia n-au fost în stare să trimită nici măcar un pliant prin care să-și promoveze ofertele, serviciile și frumusețile Banatului Montan la Târgul de Turism care a avut loc la finele anului trecut, la București, și unde administrația județeană închiriase un stand. Nu i-ar fi costat niciun leu! Nimic nu-i costă însă nici reclama pe care alții vin să o facă Banatului Montan! Reclamă în prime-time, la cel mai bun post de televiziune din România, timp de mai multe luni. Reclamă făcută de vedete și oameni foarte cunoscuți din mai multe domenii de activitate, care în alte circumstanțe ar cere mii, poate zeci de mii de euro, pentru un spot de câteva secunde.

Dacă petrecerile estivale de la Ponton Casa Baraj au făcut cunoscut Văliugul în toată România, în special în rândul consumatorilor de muzică electronică, acum Caraș-Severinul va avea ocazia să se dezvăluie iubitorilor de munte și de sporturi de iarnă. Chiar mâine încep filmările la noul sezon „Ferma”, reality show ce va fi difuzat de PRO TV și ai cărui prezentatori sunt Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, un specialist în tehnici de supraviețuire în condiții extreme. Cei 18 concurenți care intră în Fermă anul acesta, Ame Călin, Brigitte Năstase, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Geanina Ilieș, Ioana Filimon, Otilia, Otniela Sandu, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Silviu Țolu și Vali Bărbulescu, vor petrece trei luni în Vila Klaus de la Crivaia, pe care o vor reabilita și o vor repune în funcțiune ca tabără școlară.

În tot acest timp, aceștia nu vor filma numai în vila care-i găzduia cândva pe Regele Mihai sau pe soții Ceaușescu, ci și în împrejurimi, în decorul de poveste din Munții Semenic. Astfel, zona Semenic – Gărâna – Văliug – Crivaia se va bucura de cea mai bună reclamă, la oră de vârf, timp de câteva luni, pe PRO TV. O afacere excelentă pentru operatorii de turism din zonă, care nu plătesc nimic pentru asta! Aceeași zonă a fost și va fi intens mediatizată și datorită lui Iura Luncașu, care a ales să filmeze „Ghinionistul” în Gărâna, satul ce găzduiește anual mai multe festivaluri de muzică, printre care și renumitul festival internațional de jazz. Anul acesta e așteptat însă în cinematografe și „Faci sau taci”, tot o comedie, filmată câțiva kilometri mai jos, la Văliug. Așadar, toți ochii sunt pe Văliug, Crivaia și Gărâna! Dacă nici acum Caraș-Severinul nu e în stare să profite, atunci să nu ne mai mire că aproape toate drumurile duc iarna spre Kopaonik, spre Austria, Rânca, Straja sau Poiana Brașov!

Sursă foto: Ovid Teodoriu