Micuții mai puțin norocoși din Timișoara nu au fost uitați înainte de Ziua Copilului. De ce surpriză au avut parte?

whatsapp image 2023 04 24 at 15.32.19

Copiii sunt sărbătoriți pretutindeni în lume în prima zi de vară calendaristică. Nu toți au însă ocazia să facă o vizită în parc alături de familie. Este și cazul micuților de la Centrul de Primire în Regim de Urgență din Timișoara, care au avut o surpriză înainte de 1 Iunie.

Angajații  Casei Județene de Asigurări de Sănătate Timiș s-au gândit la ei, s-au mobilizat și le-au dus joi cadouri, astfel încât, de 1 Iunie, să fie mai fericiți. Copiii au primit haine și rechizite. „Le mulțumesc colegilor mei de la CJAS Timiș pentru că s-au implicat în această acțiune și am reușit, astfel, să strângem câteva daruri pentru acești copii din Centrul de Plasament. Cutiile cu haine și rechizite au fost aduse de angajații CJAS și distribuite acestor suflete minunate. Ne bucurăm că putem, de Ziua Copilului, să aducem zâmbete pe fața lor și vom continua această acțiune și cu alte ocazii”, a precizat Victor Dumitrașcu, directorul general al CJAS Timiș.

1000x100 casa brutarului

Centrul de Primire în Regim de Urgență din Timișoara este în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș.

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01