„Mi s-a părut normal să sprijinim spitalul din Caransebeş şi dacă e nevoie sprijinim şi spitalul din Reşiţa”

Aflat în prima linie cu boala COVID-19, spitalul din Caransebeș începe să-și întărească forțele în privința cadrelor medicale. Astfel, în lupta care de-abia acum începe, unitatea medicală a gugulanilor va beneficia și de suport din partea Spitalului Orășenesc Moldova Nouă, primarul Adrian Torma anunțând că va delega un medic ATI-ist pentru două luni la municipiu, întrucât doar munca în echipă poate face diferența pentru a pune capăt temutului virus.

De acord cu spusele managerului unității spitalicești din Caransebeș, Adrian Cican, care sublinia: „trebuie să colaborăm și să ne ajutăm”, edilul-șef de la Dunăre a înțeles că, în lupta împotriva coronavirusului, nu e loc de a demonstra cine e mai bun sau nu, prioritate având sănătatea oamenilor.

„Am fost bucuros când am văzut că mă sună domnul director al spitalului din Caransebeș, domnul Cican, solicitând acest sprijin. Faptul că avem medici în acest moment în spitalul din Moldova Nouă ne pune într-o poziție favorabilă și mi s-a părut de bun simț și normal să sprijinim spitalul din Caransebeș și dacă e nevoie sprijinim și spitalul din Reșița cu ce putem noi ca spital sau comunitate”, a explicat, pentru expressdebanat.ro, șeful administrației publice locale din Moldova Nouă.

Adrian Torma subliniază că orice sprijin către spitalele care vor prelua cazurile de coronavirus este vital deoarece unitățile spitalicești se vor ocupa să trateze toți pacienții infectați, inclusiv dacă aceștia vor fi din Moldova Nouă, din zona Clisurii Dunării sau din alte localități ale județului.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

„Pentru județul Caraș-Severin, sprijinirea unităților medicale care vor prelua cazurile de coronavirus este vitală. Ele vor fi spitalele noastre care vor prelua cazurile de coronavirus inclusiv din Moldova Nouă sau Clisura Dunării, dacă o să apară, și atunci mi s-a părut normal să venim în sprijin cu orice putem și ce ne permite legislația în vigoare și las această poartă deschisă de ajutor către toate spitalele importante din județul Caraș-Severin și nu numai. Trebuie să venim în sprijin cu tot ceea ce putem noi”, a mai dat de înțeles primarul.

 

1000x100 (4) publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/