Metalul Reșița pierde la scor de neprezentare în Valea Domanului (FOTO/VIDEO)

explo 1000x200

După o primă repriză nulă din toate punctele de vedere, rosso-nerii au cedat cu 0-3 în Valea Domanului, în fața Olimpiei Satu Mare, în etapa a V-a a play-out-ului Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a.

Revenită la Reșița după ce în weekend a făcut cale întoarsă la Satu Mare fără să joace, toate meciurile fiind amânate în urma decesului dinamovistului Patrick Ekeng, Olimpia nu a strălucit azi în fața Metalului, dar a profitat de momentele de slăbiciune ale elevilor antrenorului Carol Gurgu. Un henț stupid în careu, letargia din defensivă la o fază fixă și un contraatac în mare viteză au făcut diferența între cele două echipe în actul secund.

Minutul 55 a adus deschiderea scorului, din penalty-ul transformat de Adrian Mărkuș, după un henț al lui Jamali. Oaspeții și-au mărit avantajul în minutul 75, prin fostul golgheter al rosso-nerilor, Vasile Buhăescu, acesta profitând de lipsa de reacție a apărării reșițene și înscriind cu o lovitură de cap din preajma careului mic. Și pentru ca tacâmul să fie complet, Olimpia a înscris golul al treilea în minutul 90, printr-un junior, Horea Bîgiu, care a primit o pasă ideală de pe stânga de la Vasile Buhăescu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157667973119202″]

Metalul: Zimmermann – I. Vlad, Naziri (min. 74, Crăciun), Chira, Makinde (min. 81, Buzdugan) – El Abdouni (min. 60, Pitulice), Julei – Kis, C. Anghel, Jamali – Vitorovic. Rezerve neutilizate: Al. David, Buga, Al. Maria, Al. Costea. Antrenor: Carol Gurgu.

Olimpia: Şuta – Ciul, Tătaru, Onicaş, Brata (min. 86, Mureșan) – D. Muntean, R. Rus, D. Lukacs, Kanalos (min. 59, Ianc) – Buhăescu (min. 77, Bîgiu), Mărkuş. Rezerve neutilizate: Cherecheş – Faur, Bura, Heil. Antrenor: Mircea Bolba.

A arbitrat Nicolae Cătălin Botaş (Timişoara), ajutat la cele două tușe de Ovidiu Timar (Marghita) şi de Alina Mihoc (Arad).

Cele două echipe se vor întâlni din nou sâmbătă, la Satu Mare, în etapa a VI-a a play-out-ului. Dacă Olimpia este neînvinsă în această fază a competiției, în schimb Metalul este echipa fără victorie în play-out.

banner 970 x 250