Metalul renaște la 500 de kilometri de Reșița!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Izgonit din Valea Domanului, Cătălin Rufă a mutat în vară echipa la Snagov. Echipă doar cu numele, pentru că jucătorii lipseau cu desăvârșire.

Deși nimeni nu-i mai dădea vreo șansă și toți vedeau deja proiectul Metalul Reșița îngropat, acționarul majoritar s-a ambiționat și le-a răspuns prin noua față a echipei. Care deși joacă la 500 de kilometri de Valea Domanului (mai exact 542 km) se numește tot Metalul Reșița. După un început timid, în lot fiind doar juniori, încet-încet lucrurile s-au schimbat și au apărut jucători cu nume, unii cu evoluții pe prima scenă a fotbalului românesc.

Metalul a început să câștige, să acumuleze puncte și dă semne că poate ieși din zona fierbinte a clasamentului. 2-1 cu CS Balotești (acasă), 2-1 cu ACS Berceni (deplasare), 3-2 cu Academica Clinceni (deplasare) și 0-0 cu CS Mioveni (acasă, sâmbătă, în etapa a 13-a) sunt rezultatele care i-au adus Metalului cele 10 puncte din clasament.

untitled design set 970x90 px

În meciul de sâmbătă cu CS Mioveni, echipă antrenată de Alexandru Pelici, Metalul Reșița a jucat cu: Kololo – Dănănae, Cioranu, C. Dima, B. Stancu, Tassin, S. Ghiga, Cr. Ionescu, D. Matei, Pădureţu, Buduroi. Rezerve: Samoilă – Skraparas, Selishta, Jamali, R. Petre, M. Ciobanu, F. Paraschiv. Antrenor: Mihai Stoica.

Metalul Reșița este pe locul 17, cu 10 puncte.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/