USR aduce o altfel de politică și în Caraș-Severin! Cel puțin așa promite!

Din această săptămână, formațiunea politică are și o filială locală, USR Reșița, care este condusă de către Leonid Gorczynski.

Gorczynski a fost ales de către membrii fondatori ca preşedinte al USR Reşiţa. Odată cu înfiinţarea filialei au fost alese şi structurile de conducere ale partidului. Oana Bîzgan şi Tiberiu Borca vor deţine funcţiile de vicepreşedinţi ai filialei.

USR Reşiţa anunţă, cu acest prilej, că va depune liste complete în judeţul Caraş-Severin pentru alegerile parlamentare, atât la Senat, cât şi la Camera Deputaţiilor, iar numele candidaţilor va fi făcut public pe finalul săptămânii, de îndată ce propunerile filialei locale vor fi aprobate de către forurile statutare ale partidului”, se arată în comunicatul de presă transmis redactiei.

Conducerea USR Reşiţa stă la dispoziţia simpatizanţilor şi tuturor cetăţenilor care doresc să adreseze întrebări sau să intre în dialog cu filiala, pe pagina de facebook a acesteia: https://www.facebook.com/USRCaras/

De asemenea, USR Reşiţa doreşte să mulţumească tuturor cărăşenilor şi reşiţenilor care au semnat pentru ca USR să poată depune liste de candidaţi la alegerile generale din decembrie”, țin să mai transmită membrii proaspăt înființatei filiale.

Uniunea Salvați România a luat ființă în jurul Uniunii Salvați Bucureștiul condusă de Nicușor Dan, la alegerile locale din acest an, figura cea mai cunoscută fiind Clotilde Armand, care a fost la un pas de a câștiga scaunul de edil de la Primăria Sectorului 1. Liderii USR spun că au un progam politic nou față de oferta politică actuală, că îl susțin pe premierul Dacian Cioloș și că vor o schimbare a clasei politice, refuzând să pună pe liste oameni care au făcut parte din nomenclatura altor partide sau care nu au expertiză în domeniul lor de activitate.