Metalul nu are ce pierde la Tărlungeni!

Divizionara secundă de fotbal Metalul Reșița joacă mâine, de la ora 11, în deplasare la Unirea Tărlungeni, în etapa a 23-a a Ligii a II-a, Seria a II-a. Rosso-nerii vor întâlni singura echipă pe care au învins-o în acest sezon.

Elevii lui Carol Gurgu au plecat astăzi, la prânz, spre localitatea brașoveană, în speranța obținerii unui rezultat bun, a cel puțin unui punct în meciul cu Unirea. „Mergem să jucăm fotbal, nu avem ce pierde. Suntem o echipă în formare, încercăm să ne prezentăm de la meci la meci tot mai bine”, a spus antrenorul Carol Gurgu.
Portarul Cristian Zimmermann este în continuare accidentat și nu a făcut deplasarea, pentru acest post Carol Gurgu având de ales dintre cei doi sârbi, Ivan Lucic și Ivan Knezevic. Un singur junior se regăsește în lotul Metalului pentru meciul cu Unirea Tărlungeni, George Ponoran.

De partea cealaltă, echipa din Tărlungeni dorește să-și ia revanșa după înfrângerea din tur din Valea Domanului, când rosso-nerii conduși atunci de Eugen Trică au învins cu 3-1, pe 23 octombrie.
Înaintea acestui meci, Unirea Tărlungeni este pe locul 11, cu 18 puncte, în timp ce Metalul e ultima, cu -5 puncte. Rosso-nerii nu au câștigat niciunul dintre cele trei meciuri disputate în acest an, pierzând cu 0-4 meciul cu Șoimii Pâncota, cu 0-7 pe cel cu Chindia Târgoviște și cu 0-1 pe cel de sâmbăta trecută, din Valea Domanului, cu UTA Bătrâna Doamnă.

Partida de mâine, dintre Unirea Tărlungeni și Metalul Reșița, va fi arbitrată de Mircea Ardelean, din Arad, asistat la cele două linii de Ioan Daniel Ciocănea (Sibiu) și Damian Antal (Bacău). Rezervă: Robert Stanciu (Ploiești). Observatori: Zoltan Tamaș (Odorheiu Secuiesc) și Rodel Aron (Slobozia).