Muncitorul Reșița nu se teme de lider!

În etapa a 22-a a Ligii I de futsal, Muncitorul Reșița va întâlni sâmbătă, 19 martie, de la ora 15:00, pe Autobergamo Deva, actualul lider al campionatului.

Reșițenii revin în fața propriilor suporteri după succesul din restanța cu CSMS Iași, scor 8-2, cu dorința de a da o replică pe măsură liderului din Deva. Muncitorul încă mai speră la un loc de play-off, fiind la doar un punct de poziția a opta, ultima care asigură prezența în această fază a competiției. Autobergamo Deva este însă un adversar puternic, iar în ediția precedentă de campionat a stopat formația reșițeană atât în play-off-ul Ligii I, cât și în Final Four-ul Cupei României. Devenii vin la Reșița să-și refacă moralul, după înfrângerile din ultimele etape. În meciul de sâmbătă după-amiază, la reșițeni nu poate evolua Denis Mihuțescu, accidentat.

„Întâlnim liderul, va fi un meci greu. Sperăm să ne ridicăm la nivelul echipei din Deva și să dăm o replică dârză. De asemenea, îi așteptăm pe suporteri alături de noi, să ne susțină, așa cum fac de fiecare dată”, a spus antrenorul Ion Roman.

Partida Muncitorul Reșița – Autobergamo Deva este programată sâmbătă, 19 martie, de la ora 15:00, la Sala Polivalentă, fiind arbitrată de Ovidiu Dan Curta (Tg. Mureș) și Constantin Daniel Popescu (Țicleni). Rezervă: Romulus Pop (Tg. Mureș). Observator: Ion Săvulea (Tg. Jiu).
Înaintea acestui meci, Muncitorul Reșița este pe locul 9, cu 27 de puncte, iar Autobergamo Deva este pe primul loc, cu 48 de puncte.