Metalul Bocşa a bătut în Govândari!

Într-unul din cele mai interesante meciuri din Liga a IV-a de fotbal Caraş-Severin, Gloria Reşiţa a cedat pe propriul teren, 0-1, cu Metalul Bocşa.

Echipa pregătită de Vali Ciucur continuă parcursul foarte bun şi cu cele trei puncte luate astăzi Gloriei îşi păstrează poziţia de lider în campionatul judeţean. Metalul a dat lovitura în repriza a doua, după o minge bâlbâită în care de Bordea. Ambele echipei trecuseră însă până atunci pe lângă gol, dar de fiecare dată s-au opus barele celor două porţi. Una peste alta a fost un meci bun pentru nivelul Ligii a IV-a şi dacă s-ar fi terminat cu un rezultat de egalitate nimeni nu avea de ce să fie nemulţumit.

Un egal, mai echitabil

„Ne facem jocul nostru, nu cu multă posesie, dar cu foarte multă muncă. Suntem pe primul loc, dar nu putem spune că tragem la promovare. Pur şi simplu jucăm la victorie fiecare meci şi vedem ce iese. Dacă nu insistam, în vară eram desfiinţaţi. Acum suntem pe primul loc”, a declarat Ciucur. „A fost un meci bun. Noi avem o echipă tânără, în formare, iar cei câţiva jucători cu experienţă ai Bocşei au făcut diferenţa. Un rezultat de egalitate poate era mai echitabil, dar pentru noi e important că jocul se leagă tot mai bine”, a spus Dan Boltaşiu, antrenorul Gloriei.

Comments

  1. silviu says:

    Bravo copii, bravo antrenorilor, bravo conducatorilor, bravo tuturor celor care ati inteles ce se vrea la clubul Gloria,si ati venit sa sustineti echipa .Domnule Stanuca tinetio tot asa si sint sigur ca veti reusi pentru ca potential este,si ati mai facut un lucru mare ati scapat Gloria de persoane care au stat 20de ani si nu au facut nimic , acum ii aud pe la colturi cum miriiesi va musca de ….. ii roade invidia ,pentru toti cei care iubesc Gloria cea de ieri dar si cea de astazi haideti sa o incurajem si sa o sustinem pentru ca merita ,acest Gabi Stanuca a luat taurul de coarne si ne-a aratat tuturor ca daca pui suflet se poate si sint sigur ca si autoritatile locale il vor sprijini pentru ce a inceput el acolo .

  2. io says:

    sigur ca-l vor sprijini autoritatile locale pe stanuca. prin autoritatile locale intelegem mihai stepanescu dictatorul.nici un dictator nu a ramas in picioare cat si-a dorit el.

  3. dorin says:

    Vai şi-amar, ce a ajuns ţara asta! În loc să vă bucuraţi de evoluţia echipelor pe care spuneţi că le iubiţi, daţi în primar. Cu siguranţă în felul ăsta vă susţineţi favoriţii… Mi-e scârbă de atâta politică pe care o fac tocmai cetăţenii de rând, cei care, culmea, o blamează… Aţi uitat să mai vedeţi şi părţile bune ale vieţii, atât de tare vă roade pofta de gâlceavă!