Au învins Dinamo la şapte goluri diferenţă

Echipa antrenată de Aihan Omer a trecut de ultima clasată în Liga Naţională la capătul unui meci deloc uşor, în care şi-a cam subestimat adversarul.

Fără Rohozneanu, accidentat în derbiul cu Timişoara, HC Caraş-Severin a tratat meciul cu Dinamo ca fiind mult prea uşor. Mai puţin motivaţi, reşiţenii n-au strălucit deloc în prima parte a jocului, cu excepţia lui Ionescu, care a apărat din nou foarte bine. Omer a fost nevoit să ceară timp de odihnă foarte devreme pentru a-şi avertiza jucătorii, dar a reuşit să-i trezească abia la pauză, când au intrat cu un avantaj de doar trei goluri, 14-11.

Lucrurile s-au mai schimbat în repriza secundă, când handbaliştii reşiţeni au forţat desprinderea la o diferenţă mai consistentă. S-a terminat 30-23 pentru HC Caraş-Severin, care a ajuns la a doua victorie în trei etape.

Suntem în grafic!

„Noi deocamdată atâta putem. Avem o echipă tânără, în formare, şi nu ne putem proprune decât evitarea retrogradării. Faţă de celelalte două meciuri pe care le-am avut astăzi am jucat bine şi poate că diferenţa e prea mare. Au fost şi nişte decizii greşite ale arbitrilor. Nu s-a fi schimbat soarta întâlnirii, dar diferenţa cred că ar fi fost mai mică”, a spus Bota, antrenorul lui Dinamo. „A fost un meci greu pentru noi deoarece nu ne-am concentrat suficient pentru acest joc. Am câştigat, suntem în grafic şi mergem la Cluj pentru o nouă victorie. Jocul a avut două părţi diferite, prima cu multe momente de relaxare a jucătorilor noştri şi a doua în care am forţat desprinderea”, a declarat Aihan Omer.

HC Caraş-Severin: Ionescu, Marocico, Andrei – Tucanu, Petrea 5, Pârâianu 1, Irimescu 9, Pârvan, Vaidasigan 4, Grigoraş 3, Marta 2, Negru, Grozăvescu 3, Ciubotariu 3, Popovici.