Mesajul unui timișorean „sătul de promisiuni”, promovat de USR la 1 an de guvernare PSD-PNL

alo

USR PLUS Timiș, filiala condusă de primarul Dominic Fritz, promovează un mesaj despre care spune că aparține unui timișorean „sătul de promisiuni”, nemulțumit de faptul că municipiul nu are un stadion. Mesajul vine la un an de guvernare PSD-PNL. La CJ Timiș, instituție care are în administrare stadionul închis „Dan Păltinișanu”, USR este în alianță cu PNL. 

„Aloo, unde este stadionul promis pentru Timișoara?!?!”, este mesajul pe care USR PLUS Timiș îl promovează.

La Timiș, PNL conduce județul alături de USR, alianță în baza căreia Cristian Moș ocupă funcția de vicepreședinte CJT.

„Astăzi se împlinește un an de guvernare dezastruoasă PSD-PNL. A fost un an de promisiuni goale, fără rezultate, un an în care prețurile au explodat, mai ales pe partea de energie, un an în care coaliția de guvernare a părut mai degrabă preocupată de împărțirea de sinecuri, decât de guvernare. Mesajul din imagine este al unui cetățean al Timișoarei, sătul de promisiuni, trimis astăzi către liderii coaliției sărăciei PSD-PNL.”, a declarat Vlad Șendroiu, liderul consilierilor județeni USR, citat într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în 2012 a fost lansată prima promisiune pentru un stadion nou în Timișoara. De atunci, fiecare politician care a ocupat o funcție publică s-a angajat să facă stadionul.

„La aproape 11 ani distanță, am ajuns să ne punem întrebarea dacă situația în care ne aflăm este rea-voință sau incompetență. De luni întregi, proiectul stadionului stagnează în sertarele de la Ministerul Dezvoltării. Timișoara merită un stadion de standarde europene!”, a spus Vlad Șendroiu.