FOTO Oază de relaxare la Giarmata. Primăria a amenajat un parc modern în zona blocurilor IAS

ias2

O nouă oază de relaxare în comuna Giarmata. Primăria a reușit să amenajeze, cu bani din bugetul local, un parc modern în zona blocurilor IAS. De asemenea, instituția are în plan să realizeze și „Parcul Sportivilor”, pe un teren cu o suprafață de aproape două hectare.

Persoanele care locuiesc în zona blocurilor IAS din Giarmata au unde să se relaxeze în timpul liber. Primăria Giarmata a reușit să amenajeze, cu bani din bugetul local, un parc modern în această zonă. Parcul a fost realizat pe un teren cu o suprafață de peste o mie de metri pătrați.

Este un parc drăguț de care beneficiază locuitorii din zona respectivă. Vom schimba și aspectul zonei. Ne dorim să amenajăm și parcări, pentru că în acest moment este un pic haos, nu este organizare și fiecare parchează unde dorește”, a explicat Claudiu Mihălceanu, primarul comunei Giarmata.

ias6

De asemenea, Primăria Giarmata are în plan și să amenajeze un parc uriaș, pe un teren care are o suprafață de aproape două hectare. Acesta se va numi „Parcul Sportivilor”, având în vedere faptul că vor fi o mulțime de alternative pentru ca locuitorii să facă mișcare.

Mai avem un parc care se află în faza de proiectare. Este un parc pe care l-am promis în campania electorală, care va fi realizat pe un teren din jurul cimitirului de sus, care are o suprafață de aproximativ 1,8 hectare. Parcul Sportivilor va avea o pistă de alergare, skatepark, teren de minifotbal, de volei beach, de handbal beach, două terenuri de tenis și două mese de tenis de masă”, a afirmat Claudiu Mihălceanu.

Totodată, Primăria Giarmata a terminat, în această toamnă, reabilitarea parțială a parcurilor Izvor și Arteză. Mai precis, în cele două parcuri au fost introduse sisteme de irigare. Totul cu scopul ca iarba să nu se mai ofilească în timpul verii, iar pomii plantați să poată crește, astfel încât locuitorii să se bucure de spațiul verde.

ias10

ias9

ias8

ias7

ias5

ias4

ias3

ias1