De la Costinești la Timișoara! Administrația Fritz, ironizată pentru că a adus o roată panoramică la târgul de Crăciun

roata1

Administrația Fritz a ajuns să fie ironizată de către un consilier local PNL după ce a adus, în premieră, o roată panoramică în cadrul târgului de Crăciun din Timișoara. Adrian Lulciuc susține că roata din centrul orașului este identică cu cea din parcul de distracții de la Costinești. „Și vouă vi se pare puțin penibil, nu-i așa?”, a precizat liberalul.

Adrian Lulciuc, consilier local PNL, a ironizat administrație Fritz, într-o postare pe Facebook, pentru că a adus la târgul de Crăciun din Timișoara o roată panoramică, în premieră.

Găsește diferențele! Știți și voi jocurile acelea! În stânga, roată panoramică a primarului Dominic Fritz, prezentată ca fiind marea surpriză a târgului de Crăciun din acest an. În dreapta, roata din parcul de distracții de la Costinești. Și vouă vi se pare puțin penibil, nu-i așa? Poate dl primar s-a hotărât în cele din urmă să își facă iarna car și vara sanie, de vreme ce “surpriza” de Crăciun se numește Roata Soarelui (Sun Wheel). Sau o fi vreun slogan care să ne aducă în atenție că nici iernile nu mai sunt ce au fost odată”, a afirmat liberalul.

Consilierul local PNL a mai precizat că Timișoara este un oraș frumos, dar prost administrat.

Poate că din zâmbetele copiilor care oricum nu au alte modalități de distracție în Timișoara, va mai răsări un pic soarele și în orașul nostru atât de frumos, dar atât de prost administrat. Totuși, domnule primar, spuneți drept: de unde ați închiriat roata? Curiozitatea nu ne mai dă pace”, a adăugat Adrian Lulciuc.