Mesajul prefectului Gâfu în ziua de Bobotează: „Suntem la debutul campaniei de vaccinare și ar fi păcat să ne relaxăm acum”

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Într-o zi importantă pentru credincioși, prăznuirea Botezului Domnului, prefectul județului Caraș-Severin a ținut să le transmită un mesaj oamenilor, dat fiind faptul că apariția noului coronavirus a schimbat multe reguli de conviețuire, modificări care și-au făcut simțită prezența și în viața religioasă. Cristian Gâfu îndeamnă în continuare la vigilență și respectarea restricțiilor epidemiologice, mai ales că lupta împotriva virusului ucigaș nu a cunoscut încă sorți de izbândă.

„Dragi cetățeni ai județului nostru, astăzi cu toții sărbătorim sfântul moment în care Domnul Isus Cristos a fost botezat în apa Iordanului de către Sfântul Ioan Botezătorul, care, cu acest prilej, le-a dezvăluit credincioșilor identitatea Celui Promis, umplându-le inimile cu speranta mântuirii. Noi, bănățenii, am fost mereu credincioși și păstrători ai tradițiilor și întotdeauna ne-am mândrit cu asta. Din păcate, în acest an nu putem sărbători cum se cuvine acest moment sfânt. Trebuie să rămânem vigilenți și să respectăm restricțiile epidemiologice”, a punctat reprezentantul guvernului în teritoriu.

Cum prima fază a imunizării se află în plină desfășurare în centrele de vaccinare ale județului, prefectul Gafu reamintește că, fără colaborarea și implicarea oamenilor în bătălia contra pandemiei, eforturile depuse până acum pentru a evita răspândirea Sars-Cov-2 și pentru a înregistra un trend descendent în acest sens ar fi în zadar:

promovare banner maxagro Muzeul TM

„Suntem la debutul campaniei de vaccinare și ar fi păcat să ne relaxăm acum, când suntem pe punctul de a prelua ofensiva în lupta contra pandemiei. Vă solicit să respectați regulile de distanțare, să purtați masca și să sărbătoriți acasă, alături de familie. Un gând bun și sincer, transmis de la distanță, este cel mai frumos cadou, în aceste momente dificile”.

În plus, reprezentantul noii puteri a ținut să le ureze oamenilor un 2021 prosper, precum și un călduros „La mulți ani!” tuturor celor care mâine își serbează onomastica:

„Vă doresc tuturor ca Sfânta Taină a Botezului Domnului să vă găsească liniștiți și sănătoși, să aveți un An Nou fericit, iar celor care mâine își serbează onomastica le doresc din toată inima un sincer «La mulți ani!»”.

1000x100 (2) STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/