Mesaje false semnate E.ON. Compania: „Nu dați curs acestor invitații!”

mesaj fals eon

Mai mulți români au primit mesaje false semnate E.ON. Compania transmite că nu a trimis astfel de mesaje și roagă consumatorii să nu dea curs invitațiilor.

În mesajele primite pe Whatsapp sau SMS, în numele companiei, clienții sunt înștiințați cu privire la necesitatea unei deplasări la magazinele E.ON și depunerea unei cereri, până la 1 octombrie, pentru a beneficia de schema de sprijin.

„Aceste mesaje NU sunt expediate de E.ON Energie România, iar dacă primiți mesaje care conțin îndemnuri de a completa rapid cereri sau de a accesa link-uri, recomandarea noastră este să NU dați curs acestor invitații! Specialiștii noștri în CyberSecurity investighează acest incident pentru a identifica și transmite informații utile către instituțiile specializate ale statului care sunt autorizate să ia măsuri pentru prevenirea unor situații similare”, a transmis compania.

În legătură cu schema de sprijin stabilită de către statul român, privind plafonarea prețurilor la electricitate și gaze naturale pentru perioada 1 septembrie 2022 – 31 august 2023, găsiți informații corecte și complete pe pagina companiei de internet, aici.

Persoane fizice nu sunt nevoite să depunenă nicio cerere pentru a beneficia de acest sprijin. Persoanele juridice, în funcție de domeniul de activitate, pot depune o solicitare online.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/