Mesaj pentru Silviu Hurduzeu, Luminița Jivan, Luca Mălăiescu: „Renunţaţi la orgolii!”

Primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, se arată extrem de dezamăgit de faptul că zvonurile din ultima perioadă o dau pe fosta șefă a social-democraților cărășeni, Luminița Jivan, ca fiind omul-cheie al transferurilor spre PNL. Supărarea edilului este intensificată și de o întrunire a deputatului cărășean cu o parte din primarii PSD care i-au rămas fideli, mai ales că întrevederea a avut loc în orașul pe care îl conduce, acesta nefiind invitat să ia parte la discuții.

„Nu pot să confirm faptul că doamna deputat ar pleca din partid și că ar trage după dumneaei o parte din primari. Ce pot să vă spun este că știu și nu pot să neg că am aflat că a fost o întâlnire, chiar la Moldova Nouă, cu mai mulți primari, cu mai mulți președinți de organizații. Am știut de întâlnire, am așteptat să fiu invitat, însă nu am fost invitat. Accept o realitate din teren. Nu înțeleg motivația doamnei Jivan pentru astfel de întâlniri și rumorile care apar fie în presă, fie în discuțiile de cafea, să spunem așa, ale celor care fac politică.”, a explicat edilul-șef de la Dunăre într-un interviu acordat pentru expressdebanat.ro.

Deși decepționat de tot ceea ce se aude despre omul care i-a fost alături și care i-a deschis ușile PSD-ului atunci când a fost exmatriculat din PNL, Adrian Torma speră ca zvonurile transferurilor să nu se concretizeze și le transmite celor care au pus umărul să ducă Partidul Social Democrat la un nivel foarte înalt să lase orgoliile deoparte, să uite de supărări și neajunsuri, întrucât, doar împreună, social-democrații pot demonstra încă o dată că reprezintă o forță net superioară în fața liberalilor.

„Sunt și eu dezamăgit de zvonurile care au apărut. La urma urmei, ei au venit poate să se întâlnească la o cafea, la o terasă, nu a fost o chestiune formală în care să spunem că s-a abuzat de partid în acel moment. (…) Eu sper din tot sufletul ca în data de 18 august, când vom depune toți listele pentru Consiliul Local, Consiliul Județean și cele pentru primari să nu avem mulți edili placați, să avem foarte puțini și aceia să aibă motivele lor. Sper să îi văd pe toți cei care au construit acest partid, pentru că eu sunt mai nou, sau pe cei care au făcut parte din istoria partidului, nu vreau să îi numesc că poate greșesc și uit pe cineva, dar și Luminița Jivan, Silviu Hurduzeu, domnul Crina, Luca Mălăiescu, Ionuț Chisăliță, domnul Grindeanu și alți oameni valoroși din partid, care au reușit să ducă PSD-ul la un nivel foarte înalt, vreau să-i văd la aceeași masă, cu zâmbetul pe buze, să lăsăm toate orgoliile, toate neajunsurile, toate supărările și să putem forma o echipă, asta ca să putem câștiga alegerile locale și să avem cât mai mulți primari.”, a precizat șeful administrației publice locale din orașului aparținător Clisurii Dunării.