Mesaj pentru Diana Șoșoacă, de la președinta AUR Caraș-Severin: „Să nu te mai apropii nici de steagul AUR și pe limba ta spurcată cuvântul AUR să nu îl mai rostești, că te va bate Dumnezeu!”

Președinta AUR Caraș-Severin i-a adresat cuvinte grele senatoarei Diana Șoșoacă imediat după ce acesteia i s-a retras sprijinul politic, devenind parlamentar independent. Jigodie, persoană josnică, mahalagioaică sunt doar câteva dintre „calitățile” pe care Letiția Aman i le atribuie fostei sale colege.

„DIANA ȘOȘOACĂ, CEA MAI JOSNICĂ PERSOANĂ PE CARE O CUNOSC DE 50 DE ANI DE CÂND SUNT PE ACEST PAMÂNT!!!”. Așa începe Letiția Aman postarea care o are ca personaj principal pe cunoscuta senatoare. „Este cea mai josnică persoană!!!!!!!!”

Liderul AUR vorbește despre interesele pe care le-ar fi avut Diana Șoșoacă în momentul în care a intrat în echipa AUR. „A intrat în familia AUR doar pentru a obține funcția de senator!!! Acum «DĂ din casă», iar timp de două luni, tot și-a pus șmecherii să corupă cu bani și funcții pe coordonatorii de JUDEȚ, să ia oamenii AUR în partidul ei. Asta e ca și cu hoțul. Îl chemi în casă, îl pui la masă apoi el îți fură de prin casă. Asta e Diana!!!!”

Letiția Aman merge mai departe și spune despre senatoarea justițiară că nu merită numele de „Șoșoacă”, probabil numele soțului și al socrului, „care chiar sunt o familie cu onoare!”. La fel cum, spune Aman, nu merită apelativul „doamna”: „eu chiar refuz să respect TRĂDATOARELE, HOAȚELE, FĂȚARNICELE, MAHALAGIOAICELE, ESCROACELE, LICHELELE.”

Lidera AUR dezvăluie că Diana Șoșoacă nu a contribuit cu bani în campania electorală și nu a pus niciun ban nici măcar după ce s-a văzut senatoare, deși alți membri au făcut chiar și credite la bancă. „Jigodia!!!!”

În contextul dat, nu este o surpriză că și Letiția Aman a susținut excluderea Dianei Șoșoacă din partid. „Să nu te mai apropii nici de steagul AUR și pe limba ta spurcată cuvântul AUR să nu îl mai rostești, că te va bate Dumnezeu! Aici suntem oameni care numai Dumnezeu știe ce eforturi și sacrificii am făcut!!!”, este mesajul transmis din Caraș-Severin senatoarei de acum independente.