Merg în Liga a II-a fără Artimon, dar cu Rotariu!

explo 1000x200

Plecarea antrenorului Alin Artimon de la cârma echipei pe care a dus-o pe primul loc, la șapte puncte de următoarea clasată, Mama Mia Becicherecu Mic, a luat prin surprindere pe toată lumea: conducători, jucători, suporteri.

Decizia îi aparține în totalitate, a mărturisit chiar antrenorul înainte de orice speculaţii. Artimon a lăsat în spate opt luni de muncă, opt luni în care antrenorul a refuzat mai multe oferte, chiar și din partea divizionarei secunde Metalul Reșița. Alin Artimon nu a dorit să comenteze decizia luată, menționând că a fost cea mai bună opţiune pe care a luat-o. „Nu vreau să intru în detalii și nici nu intenționez să fac asta. Acesta a fost singurul gest pe care am putut să îl fac la momentul respectiv. Așa am considerat eu și cred că este cel mai bun lucru la momentul actual pentru toată lumea”, a declarat Alin Artimon pentru www.expressdebanat.ro

Conducătorii gugulanilor s-au mișcat repede și astăzi îl vor instala oficial în funcția de antrenor pe fostul secund de la FC Vaslui, Iosif Rotariu. Managerul sportiv al clubului nu a vrut nici el să comenteze decizia luată de Artimon. „Nu vreau să comentez acest lucru. Noi îi respectăm decizia și munca depusă, îi mulțumim pentru ce a realizat la Caransebeș, îl respectăm pe el ca antrenor și îi dorim mult succes. Astăzi vom semna cu domnul Rotariu. Obiectivul rămâne același, promovarea. El va semna un contract până în vară, cu opțiune de prelungire. Domnul Rotariu este mulțumit de lotul actual și așteptăm cu nerăbdare startul returului”, a declarat Sorin Boiangiu.

banner 970 x 250