Memorialul „Titus Stanimirescu, Mircea Busu“, o sărbătoare gugulană cu lugojence în prim-plan!

Sala CSS din cartierul Țiglărie al municipiului Caransebeș a găzduit o nouă ediție a Memorialului „Titus Stanimirescu, Mircea Busu“ la volei, o acțiune dedicată celor doi mari profesori care au pregătit generații de sportivi, mulți dintre ei îmbrățișând cariera sportivă în țară și străinătate.

Au participat echipe de la Clubul Sportiv Școlar Caransebeș, precum și de la cluburile din Lugoj la fete și din Oțelu Roșu la băieți, dar și foști elevi ai celor doi profesori și care mai practică acest sport la nivel de amatori, pentru mișcare și distracție.

Evenimentul a fost organizat de Clubul Sportiv Școlar Caransebeș, Primăria Municipiului Caransebeș și Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, care a oferit câștigătorilor cupe, diplome, medalii și tricouri.

Echipa câștigătoare la fete a fost CSS Lugoj, iar la băieți – Gugulanii Caransebeș. La final, directorul CSS Caransebeș, Laura Andrei, a mulțumit participanților pentru implicare, demonstrând încă o dată că acest sport cu tradiție aduce la sală sportivi de toate vârstele.