Mediul de afaceri, aproape de nevoile Spitalului Orăşenesc Moldova Nouă pe timp de coronavirus

Unul dintre cei mai în vogă antreprenori din Clisura Dunării a hotărât să vină în sprijinul Spitalului Orășenesc Moldova Nouă donând unității spitalicești 1.000 de mănuși de unică folosință, echipamente de protecție indispensabile cadrelor medicale în special în aceste momente când lumea întreagă se luptă cu un inamic invizibil numit coronavirus.

„Din păcate, din cauza lipsei de materiale necesare în aceste momente, deocamdată, doar atât am putut să cumpărăm și să donăm. Spitalul nostru are în continuare nevoie de mănuși și de măști chirurgicale. Sper ca, în zilele următoare, să putem veni din nou în sprijinul doctorilor și al asistentelor cu acest tip de produse atât de necesare”, a explicat Alexandru Torma, administratorul firmei Auto Alex.

Antreprenorul bănățean lansează cu această ocazie invitația și altor oameni de afaceri locali, dar și persoanelor cu suflet mare să se alăture acestui demers, întrucât spitalul din Moldova Nouă este nu doar locul care oferă servicii medicale întregii zone a Clisurii Dunării, ci și poarta la care vom bate prima dată pentru a beneficia de ajutor atunci când ne vom afla în impas: „Este momentul să ne unim și să ajutăm fiecare cu ce putem. Când ne va fi greu, aici vom ajunge prima dată: la Spitalul Orășenesc Moldova Nouă”.

„Vreau să deveniți conștienți de gravitatea acestei pandemii. Nu este o glumă! Această boală ucide și tineri și bătrâni deopotrivă. Respectați regulile de igienă! Respectați toate măsurile legale. Stați în casă cât mai mult. Protejați-vă familia, prietenii, vecinii și nu plecați fără un motiv important din casă. Felicit toți doctorii și toate asistentele care astăzi sunt adevărații noștri eroi. Merită tot respectul și toată aprecierea noastră. Mă înclin în fața voastră și vom face tot posibilul să vă ajutăm și să vă sprijinim în această cruntă bătălie care de-abia acum începe”, a mai subliniat omul de afaceri.