Tocuț este pregătit pentru bătălia electorală

Medicul ORL Dan Tocuț, candidatul USL la ocuparea unui post de deputat în Colegiul 2, a participat la cea mai recentă conferință de presă a Uniunii, care a avut loc la Reșița. Acesta a declarat pentru „Express de Banat” că se simte bine în urma accidentului pe care l-a suferit și poate câștiga bătălia electorală în care a intrat.

Specialistul Dan Tocuț, care luptă din partea USL pentru ocuparea Colegiului 2, la Camera Deputaților este în formă maximă. Deși a suferit un accident, care i-a pus în pericol sănătatea, acum se simte bine și este pus pe fapte mari. „Printre altele, sănătatea este un domeniu prioritar pentru mine, pentru că am foarte multe de făcut. În primul rând, Spitalul Municipal din Caransebeș are nevoie de dotări, iar în al doilea rând, serviciul SMURD trebuie extins. Este păcat ca într-un județ cu două spitale mari și un aeroport să nu se întâmple asta”, a spus medicul pentru „Express de Banat”.

Dan Tocuț este medic specialist ORL, consilier local la al doilea mandat, dar și vechi membru în Partidul Național Liberal. Acesta candidează din partea USL pe Colegiul Caransebeș, reprezentat acum de deputatul Gheorghe Hogea.

“Pe actualul deputat Gheorghe Hogea din colegiul Caransebeș îl vom susține pentru a reprezenta județul Caraș-Severin într-o funcție importantă în viitorul guvern USL. Totodată, sperăm să obținem în toate colegiile jumătate plus unu din voturile valabil exprimate, astfel încât să avem șapte parlamentari ai USL. Există posibilitatea ca pe votul politic, la redistribuirea de la nivel național, să intre în Parlament încă doi parlamentari din Caraș-Severin și din partea celorlalte partide”, a declarat Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, pentru „Express de Banat”.(P)

Comments

  1. patrascu says:

    de ce tata meu nu-si vad medicii de sanatatea oamenilor habar n-am,chiar asa de rau se castiga practicand aceste meserii?ma indoiesc de asta,dar adevarat e ca,ca si politicieni,e mai usor de facut bani.