Cine este candidatul Ioan Sabo

Ioan Sabo are 39 de ani și s-a născut la Reșița. Până în momentul în care a luat decizia să îi reprezinte în Senat pe cărășenii din zona Reșița-Oravița, a lucrat ca funcționar public, la Direcția Generală a Finanțelor Publice, acolo unde a deținut o funcție de conducere, în calitate de șef al Serviciului de Inspecție Fiscală Persoane Juridice nr. 2 Reşiţa.

În contextul în care cei mai mulți oameni își doresc să obțină un loc cald, de funcționar public bine plătit, care lucrează un număr limitat de ore zilnic, Ioan Sabo a căutat în permanență să atingă acea treptă din vârful piramidei care se referă la autorealizare. Nu și-a găsit liniștea până când nu s-a văzut doctor în economie. Asta, pentru că lucrează în folosul statului român, stat pentru care a jurat că îi va apăra interesele, indiferent de context.

Mulți dintre cărășeni îl cunosc pe Ioan Sabo din postura de reprezentant al Guvernului în teritoriu, pentru că a ocupat funcția de prefect al județului, în 2012. Perioada în care a deținut funcția „celui mai mare om” din Caraș-Severin i-a oferit încrederea de care a avut nevoie, ca să acceadă mai sus decât este acum. Mai presus de toate își dorește să facă dreptate.

„Candidez la funcția de Senator în cadrul Parlamentului României din dorința de a le oferi oamenilor din județul nostru ceea ce așteaptă de peste 22 de ani: un alt început, o cale dreaptă. Mi-am ales ca slogan aceste cuvinte pentru că ele definesc atât momentul politic actual și cel social, cât și momentul în care eu, ca persoană publică mă regăsesc în fața unei noi provocări, în fața unui nou drum. Am considerat că este de datoria mea în viață să merg pe o cale dreaptă, chiar dacă este mai grea”, subliniază Ioan Sabo, care va reprezenta la alegerile din 9 decembrie Alianța România Dreaptă, în bătălia pentru cucerirea Senatului 1 din Caraș-Severin.

Bate județul în lung și-n lat
Ca să își facă remarcată platforma electorală, candidatul la postul de senator din partea ARD, se deplasează zilnic în localitățile arondate Colegiului 1. La începutul săptămânii, s-a deplasat la Văliug și Gărâna, ieri a vizitat zona Dognecea, iar astăzi, alături de staful său de campanie, va sta de vorbă cu locuitorii din alte zone ale județului. Pe lângă discuțiile cu oamenii, candidatul ARD la Senat le oferă cărășenilor pliante și flyere cu prezentarea și programul său electoral.(P)

Comments

 1. banatzeanul says:

  Nah drace ca am ajuns sa o vad si pe asta.
  SA TRECEM LA TREABA:
  1.ARD,Ioan Sabo-candidat si Cornelia Dunareanu,alt candidat (nimic deosebit pana aici)
  2.Ioana Sabo-FUNCTIE DE CONDUCERE LA FINANTELE RESITEI,Cornelia Dunareanu-MARE DATORNICA CU-AL EI BANAT TV LA FINANTELE RESITEI
  3.FOST PREFECT-Ioan Sabo,FOST ZIARIST-Cornelia Dunareanu (impartial cica prin natura meseriei)
  Pai mai oameni buni,corb la corb sa scoata ochii? niciodata viabila chestia.
  IN CE TARA TRAIM OAMENI BUNI?
  ,,URMEAZA CALEA DREAPTA” e sloganul vostru al ARD-istilor?
  Care dreapta?Care dreptate?
  Mai,mai,mai…
  ARD-av-ar gazu’ sa va arda de nesimtiti…

 2. banatzeanul says:

  Oana Bejenariu ,,uselista”-zicea prea bine un cititor ,Oana Bejenariu ,,aredista” -descopar eu acum.
  Se preconizeaza o alinata intre doua aliante?
  Ne raspunzi Oana Bejanariu,daca tot esti in ,,SISTEM”?

 3. lorry says:

  Nelutzu castiga colegiul!

 4. dan-aliosa ulici says:

  Cale lunga de la dorintza la putintza…:))

 5. Theea says:

  Aliosa ,cred ca te lipesti de premiul de fidelitate la Express 🙂
  cat despre Nelutu asta,traseistul,uite si tu ce scrie ,,banatzeanu”
  clar ca nu iese fum fara foc,nu?

 6. tudor says:

  din cate stiu acest baietas are dosar penal, fiind cercetat pentru fapte de coruptie, sub incidenta legii 78/2000. jenant sa apari in fata populatiei cu o astfel de pata si totodata cu astfel de tupeu de n….

 7. vaalk says:

  Deci ne-am lamurit,la asa candidati saracu’ PDL ARD,nu face nici 5%,Dunareanca vrea sa i-a lui Base interviuri prin cabinetele de la Cotroceni,s-a saturat de Frunzaverde………………..