FOTO Medici’s a deschis o nouă clinică modernă, în Dumbrăvița

fb img 1625719838512
untitled design set 970x90 px

În urma unei investiții de 200.000 de euro, Medici’s a deschis o nouă clinică medicală modernă, în comuna Dumbrăvița, lângă Timișoara. Cei care vor trece pragul clinicii vor beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, iar pentru locuitorii din zonă, Medici’s pregătește un abonament special.

Clinica Medici’s Dumbrăvița a fost deschisă la începutul acestei luni, într-o clădire aflată lângă primărie, pe str. Petofi Șandor, nr. 23. În total, au fost investiți aproximativ 200.000 de euro, iar în cinci luni spațiul a fost amenajat la standarde europene și dotat cu aparatura medicală modernă necesară.

În acest moment, avem în jur de 20 de medici angajați în cadrul clinicii și șase colegi pe personal de suport. Clinica este dotată cu aparatura medicală specifică specialităților și se efectuează investigații, diagnostic, tratament și monitorizări. Practic, tot ce este specific unei clinici medicale”, ne-a declarat Adrian Bădescu, directorul Clinicilor Medici’s.

În total, în cadrul clinicii medicale Medici’s din Dumbrăvița funcționează zece specialități medicale. Și anume, Alergologie (dr. Alina Bălăceanu – director medical); Cardiologie (dr. Cătălina Papavă); Dermatologie & Dermatoestetică (dr. Marioara Bolocan, dr. Carmen Voiculescu, dr. Diana Degeratu, dr. Valentin Popa, dr. Timea Barabaș); Endocrinologie (dr. Daniela Știru); Gastroenterologie (dr. Singh Ravindra, dr. Anamaria Ghiuchici, dr. Gunajeet Buragohain); Ginecologie (dr. Diana Știr, dr. Oana Lovin, dr. Daniela Dehelean, dr. Nicoleta Păunescu, dr. Alina Călin); Hematologie (prof. univ. dr. Rodica Mihăescu, dr. Cătălina Guran); Homeopatie & Medicină Naturistă (conf. dr. Ovidiu Mărăzan); Medicină Internă (prof. univ. dr. Rodica Mihăescu, conf. dr. Ovidiu Mărăzan) și Pediatrie (dr. Cristina Dămăcuș, dr. Raluca Asproniu, dr. Andrei Munteanu, dr. Teofana Bizerea).

De asemenea, Clinica Medici’s Dumbrăvița deține și un laborator clinic, în care se efectuează orice tip de analiză de laborator. Programul de recoltări este între orele 08.00 și 11.30. În viitorul apropiat, vor funcționa în cadrul clinicii încă trei noi specialități medicale. Și anume, Oftalmologie, ORL și Medicina de Familie.

Conducerea Clinicilor Medici’s pregătește și un pachet special pentru locuitorii din această zonă, care va fi lansat în câteva luni.

Vom intra din august sau septembrie cu un abonament specific, cu totul nou, care se adresează strict locuitorilor din Dumbrăvița și din comunele adiacente, precum Giarmata și Sânandrei, precum și firmelor din platformele industriale din acea zonă”, a afirmat Adrian Bădescu.

Clinica Medici’s Dumbrăvița reprezintă cea de-a cincea unitate medicală din această rețea privată de sănătate. Unitatea medicală este deschisă de luni până vineri, între orele 08.00 – 20.00.

De asemenea, în acest moment Medici’s construiește un spital în Timișoara, în zona Bălcescu.

Mai multe informații despre Clinicile Medici’s sunt disponibile AICI!

20210708 142943

publicitate ziar expresb 1000x100

medicis1

medicis2

medicis3

fb img 1625719838512

20210708 143138

20210708 141555

 

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/