Medici’s, 25 de ani de medicină la superlativ!

gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Excelență, eleganță, valoare și rafinament. ADN-ul fiecărui medic, fiecărei unități medicale, fiecărui proiect – ADN-ul cărășanului Adrian Bădescu, fondatorul Clinicilor Medici’s. Un sfert de secol de succes.

Fiecare gest, fiecare proiect, fiecare medic au fost și sunt pietre de temelie în construcția celor 25 de ani de succes pentru brandul Medici’s, principalul operator de servicii medicale corporate din Timișoara și din zona de vest.

Aflate sub amprenta unui alt cărășean de valoare, doctorul Adrian Bădescu, clinicile Medici’s sunt fără dar și poate AMBASADORUL eleganței, al bunului gust și al profesionalismului desăvârșit. Și-a propus să construiască o societate mai bună, o comunitate unită și să transforme relația pacient-medic în prieten-prieten și iată că după un sfert de secol, eforturile sunt încununate cu succes. Medici’s este alături de suferința umană, luptând împotriva bolilor, dezvoltând proiecte de educație de sănătate, susținând comportamentul responsabil și prevenția, creând performanță și oferind noi orizonturi de speranță, siguranță și confort.

„Dragul nostru prieten,

Împărtășim un sfert de secol extraordinar.

Am trăit momente frumoase, împreună.

Am muncit umăr la umăr, zi după zi.

Am trecut prin crize și pandemie. Împreună!

Ne-am sprijinit la greu. Am sperat la mai bine. Am visat la mai mult. 

Îți mulțumim!”

publicitate tmc 640

Peste două decenii de performanță, de succes și de grijă continuă față de Oameni.

Eforturile Medici’s au fost recompensate cu multiple recunoașteri regionale și naționale: Excelența în servicii de sănătate (BD, 2015), Premiul ”Sever Bocu” pentru implicare civică și socială (UVT, 2020), Excelența în responsabilitate socială și implicare constantă în comunitate (CCIAT, 2020), Trofeul de Excelență „Brandul Anului” etc., dar sentimentul de grijă resimțit de cei cărora li s-au adresat proiectele este însă cea mai importantă recompensă pe care a primit-o vreodată Medici’s.

Medici’s este unul dintre proiectele mele de suflet, alături de alte implicații sociale. Este un atașament, în primul rând emoțional, pentru că vorbim de o afacere de familie în care am crezut, am investit, și acum, iată-ne ajunși la 25 de ani cu o satisfacție imensă în suflet, a lucrului bine făcut. Cred în oameni, cred în valori și cred în puterea succesului. 

Ne străduim să ajutăm fiecare persoană care ne trece pragul, pentru că știu că de cele mai multe ori, oamenii nu vin la doctor din plăcere, ci vin pentru o nevoie, dar dacă putem face din puținul timp petrecut la noi, timp de calitate, atunci ne considerăm împliniți și cu mai multă speranță. Relația umană, suportul sufletesc există și vor exista probabil întotdeauna, iar la Medici’s întodeauna veți găsi acest lucru”, a declarat Adrian Bădescu, fondatorul Clinicilor Medici’s.

Evenimentul aniversar va fi marcat joi, 29 septembrie, cu începere de la ora 18, iar interpreta Alina Giurgiu JAIS  va întreține atmosfera cu un concert festiv, urmată de DJ Mark Nova.

 

 

publicitate Timisoara banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/