Ce avere are medicul Marian Gașpar de avea nevoie de mită

marian gaspar

Medicul timișorean Marian Gașpar, aflat în arest preventiv pentru luare de mită, are venituri considerabile. Are o casă și un teren în apropiere de Timișoara și un depozit în bancă și salarii care i-ar face pe mulți români invidioși.

Potrivit declarației de avere a lui Marian Gașpar, publicată pe site-ul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, acesta deține un teren de 1.500 de metri pătrați în localitatea Bazoșu Nou și o casă de locuit de 200 de metri pătrați.

Conduce un Audi fabricat în 2016 și are în conturi 170.000 de euro. Salariul de la Institutul de Boli Cardiovasculare i-a adus un venit anual de 120.000 de lei și tot atât a câștigat și din salariul de profesor de la Universitatea de Medicină Timișoara.

Vă amintim că medicul timișorean a fost arestat, luni, după un flagrant organizat de DGA în timpul căruia a luat 2.000 de euro mită. Marți, magistrații Tribunalului Timiș a decis să îl mențină în arest pentru 30 de zile. Procurorii au transmis că acesta a pretins și luat bani de la 6 pacienți sau aparținători, într-o săptămână. Sumele erau cuprinse între 100 și 2.000 de euro.