Ce avere are medicul Marian Gașpar de avea nevoie de mită

marian gaspar
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Medicul timișorean Marian Gașpar, aflat în arest preventiv pentru luare de mită, are venituri considerabile. Are o casă și un teren în apropiere de Timișoara și un depozit în bancă și salarii care i-ar face pe mulți români invidioși.

Potrivit declarației de avere a lui Marian Gașpar, publicată pe site-ul Institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara, acesta deține un teren de 1.500 de metri pătrați în localitatea Bazoșu Nou și o casă de locuit de 200 de metri pătrați.

Conduce un Audi fabricat în 2016 și are în conturi 170.000 de euro. Salariul de la Institutul de Boli Cardiovasculare i-a adus un venit anual de 120.000 de lei și tot atât a câștigat și din salariul de profesor de la Universitatea de Medicină Timișoara.

Vă amintim că medicul timișorean a fost arestat, luni, după un flagrant organizat de DGA în timpul căruia a luat 2.000 de euro mită. Marți, magistrații Tribunalului Timiș a decis să îl mențină în arest pentru 30 de zile. Procurorii au transmis că acesta a pretins și luat bani de la 6 pacienți sau aparținători, într-o săptămână. Sumele erau cuprinse între 100 și 2.000 de euro.

promovare banner maxagro Muzeul TM

 

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/