Medicii de la Spitalul „Victor Babeș”, salvarea pacienților diagnosticați cu COVID-19! Cele mai multe cazuri au fost vindecate la Timișoara!

13 persoane au fost vindecate de medicii de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, iar acum unitatea sanitară se află în proces de pregătire astfel încât să primească doar pacienți diagnosticați cu COVID-19.

În total, la nivel național au fost diagnosticate cu noul coronavirus 158 de persoane, dintre care 14 sunt considerate vindecate. Unitatea sanitară de la Pădurea Verde este singurul centru din vestul țării, dar și locul în care medicii par să facă minuni. 13 pacienți au fost declarați vindecați în urma îngrijirilor medicale acordate.

În acest moment are loc o reorganizate a spitalului astfel încât acesta să fie destinat doar pacienților diagnosticați cu COVID-19. Persoanele care au alte patologii din sfera bolilor infecțioase au fost mutate la Spitalul CFR, dar și la Spitalul de Copii „Louis Țurcanu”. Potrivit reprezentanților Direcției de Sănătate Publică, la Timișoara sunt internați 38 de oameni diagnosticați cu coronavirus, dintre care 10 sunt din județul Timiș. 91 de persoane sunt plasate în carantină și aproape 450 se află în izolare la domiciliu.