Meciuri de top la Mozzart Bet în weekend

BARCELONA-ATHLETIC BILBAO

Athletic Bilbao are un palmares dezolant pe Camp Nou, acolo unde nu a reușit să câștige nici un meci în deceniul trecut. Poziția catalanilor din clasament e amenințată de Sevilla și Villarreal, așa că formația blaugrana, chiar dacă va evolua fără Busquets, Coutinho, Pique și Fati, n-are voie să facă pași greșiți. Mergeți pe mâna gazdelor.

 

CHELSEA-BURNLEY

Chiar dacă a avut evoluții foarte fluctuante în ultimele luni, formația londoneză trebuie să se pună pe treabă dacă nu dorește să rateze participarea în cupele europene în acest sezon. Cu toate că Burnley vine după o calificare în FA Cup (3:0 cu Fulham) și două victorii în campionat (una dintre ele pe terenul lui Liverpool), Chelsea are jucători mai valoroși și poate să-și revină, având și cea mai mare cotă la victorie pe mozzartbet.ro

 

1000x100 casa brutarului

NAPOLI-PARMA

Parma va avea o misiune foarte dificilă în încercarea de a se salva de la retrogradare în acest sezon. Până în prezent a obținut doar două victorii în 19 etape și ocupă penultima poziție din clasament. Napoli este o echipă iubită până la fanatism de propriii suporteri, cu toate că știe să-i dezamăgească destul de des. Având în vedere că luptă pentru un loc ce duce în Liga Campionilor, Gli Azzurri, care sunt la două puncte de Atalanta și Juventus, n-ar trebui să aibă probleme în fața codașei.

 

AS ROMA – BOLOGNA

Gazdele ocupă in acest moment poziția a 4-a și sunt cu gândul la Champions League, în timp ce oaspeții sunt pe poziția 7 si trag pentru locurile de cupe Europene. Favorită in acest meci, AS Roma are cea mai mare cotă pentru victorie la Mozzart Bet. Patru din ultimele cinci meciuri directe s-au incheiat cu victoria romanilor.