Meci tare pe „Dan Păltinișanu”. Vine Steaua!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Rugbyștii de la Timișoara Saracens au primul meci tare din Superligă acasă, după ce săptămâna trecută au pierdut în deplasare, la Baia Mare. Pe „Dan Păltinișanu” vine altă forță a sportului cu balonul oval din România, Steaua București, dar bănățenii nu se gândesc la alt rezultat decât victoria.

Absentează în continuare Pungea, Fercu, Conache și Melinte, dar în schimb revine tânărul Iftimiciuc. „E un meci foarte mare, dar e foarte important să jucăm din nou bine timp de 80 de minute. E foarte multă presiune după prestația noastră din meciul cu Baia Mare. Trebuie să ne pregătim foarte bine fizic și psihic. Nu va fi ușor, e un meci acasă care ne dă încredere și un boost, deoarece jucăm în fața suporterilor noștri”, a precizat antrenorul Sosene Anesi.

Staff-ul a analizat atent adversarul. „Este primul meci important acasă. Vom încerca să ne îmbunătățim prestația timp de 80 de minute. E primul meci tare din acest sezon acasă. Va fi o problemă mare pentru înaintașii noștri. Steaua are cel mai performant pachet de înaintare. Jucăm acasă și atitudinea va fi cea mai importantă”,a precizat secundul Ulises Gamboa.

untitled design set 970x90 px

Căpitanul Eugen Căpățînă a recunoscut că atmosfera din lot e afectată de meciul pierdut cu Baia Mare. „A fost o săptămână destul de grea pentru noi, după înfrângerea de la Baia Mare pe care cred că am analizat-o destul de bine și cred că am pus la punct ce trebuia. A fost un meci tensionat la Baia Mare, tensiunea e mare pentru noi”, a punctat Căpățînă.

Pentru Timișoara nu va fi ultimul meci pe „Dan Păltinișanu”, deoarece gazonul de pe „Gheorghe Rășcanu”, unul din rulouri, e lăsat să prindă rădăcini. Partida dintre Timișoara și Steaua începe sâmbătă, la ora 17 și e televizat de la TVR.

untitled design set 970x90 px