Meci greu, cu o echipă pe val! Gugulanii speră în susținerea suporterilor!

Banatul Caransebeș înfruntă echipa în fața căreia a avut cea mai neplăcută surpriză în turul Campionatului, CS Știința Bacău. Dacă la Bacău gugulanii au fost înfrânți în trei seturi, acum Ionuț Teleleu, Aivars Petrusevics și compania doresc să-și ia revanșa.

Potrivit antrenorului Răzvan Parpală, meciul nu va fi abordat fără emoții, însă avantajul terenului propriu îi va face pe voleibaliști să joace la cote maxime.

„Un meci greu cu echipa din Bacău, care este pe val, cum se spune, a câștigat etapa trecută în fața celor de la CSM București, dar noi jucăm la victorie. Trebuie să facem un meci bun pentru că jucăm în fața suporterilor noștri și, dacă muncim pentru fiecare punct, o să câștigăm”, ne-a declarat Răzvan Parpală, tehnicianul caransebeșean.

Meciul se va desfășura în Sala Polivalentă „Victoria” sâmbătă, de la ora 17.00, Banatul Caransebeș ocupând locul 8, la un set depărtare de locul 7 (Baia Mare). Echipa CS Știința Bacău este pe locul 9, la diferență de 3 puncte de Banatul Caransebeș.