Materiale sanitare pentru elevii din Caransebeș, pentru când vor reveni la școală fizic!

1,4 milioane de lei ar putea ajuta la achiziționarea unor materiale sanitare, în baza unui proiect european dedicat elevilor și cadrelor didactice din Caransebeș.

Pentru o mai bună protejare a elevilor împotriva răspândirii COVID-19 școlile de pe raza municipiului Caransebeș ar putea primi materiale sanitare. Primăria municipiului Caransebeș a depus cererea de finanțare pentru proiectul „Gestionarea crizei sanitare COVID-19 în unitățile de învățământ din municipiul Caransebeș”.

Dacă se va primi finanțarea de 1,4 milioane de lei, vor fi achiziționate materiale sanitare, dezinfectante, măști, mănuși și alte asemenea materiale ce vor fi distribuite Seminarului Teologic Ortodox „Episcop Ioan Popasu”, Colegiului Național „C.D. Loga”, Colegiului Național „Traian Doda”, Liceului Tehnologic „Dacia”, Liceului Tehnologic „Decebal” și Liceului Tehnologic „Trandafir Cocârlă”.

Primăria Caransebeș a depus și în luna noiembrie a anului trecut un proiect în contextul pandemiei de SARS-CoV-2. Acela viza achiziționarea de echipamente IT pentru elevii din municipiu în valoare totală de 9,69 milioane de lei.