Măsuri riguroase luate de reprezentanții Șiș Kebab! Dezinfectant și șervețele antibacteriene puse la dispoziția clienților

explo 1000x200

Reprezentanții Șiș Kebab anunță că au luat legătura cu autoritățile pentru a colabora strâns în această perioadă perturbată de coronavirus.

Echipele Șiș Kebab monitorizează atent situația în ceea ce privește curățenia și prevenția din restaurante. Mai mult, există și un acord încheiat cu un medic epidemiolog care ofertă suport de specialitate.

tmc 640

„Avem o echipă dedicată, formată din coordonatori de securitate, operațiuni și siguranță, care se ghidează după recomandările unui consilier expert în sănătate publică și care face eforturi susținute pentru a oferi suportul necesar. Păstrăm o legătură strânsă cu organizațiile locale de sănătate publică și vom continua să le urmăm recomandările. Am încheiat un acord cu un epidemiolog, care ne ghidează eforturile și strategiile în colaborare cu Organizațiile de Sănătate Publică. În prezent, recomandările autorităților de sănătate publică sugerează că COVID-19 nu este transmisibil prin alimente. Pentru prevenirea îmbolnăvirii am adăugat la fiecare masă dezinfectant și șervețele antibacteriene pentru a fi folosite înainte și după ce serviți masa și recomandăm acest lucru tuturor celor care activează în domeniul HoReCa”, au transmis printr-un comunicat de presă reprezentanții Șiș Kebab.