Mașini de găurit și uscătoare de păr pentru timișorenii care se implică într-o campanie de colectare a deșeurilor electrice

flyer

Primăria Timișoara anunță că dă startul unei campanii de colectare a deșeurilor electrice și electrocasnice. Până la data de 24 noiembrie, timișorenii care vor să scape de aparatele electrice vechi au și șansa de a câștiga premii la o tombolă, printre care mașini de găurit și uscătoare de păr.

Joi, 14 octombrie, de Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice, Primăria Timișoara, în colaborare cu Asociația CASUS, încep o campanie pentru colectarea deșeurilor electrice și electrocasnice, denumită generic ”Curățenia municipiului nostru începe din casele noastre!”.

Astfel, pentru comenzi de preluare gratuită a deșeurilor electrice și electrocasnice de la domiciliu, persoanele fizice vor putea apela zilnic, de luni până vineri, numărul de telefon 0751 302 120 sau 0800 444 800 (serviciu gratuit) între orele 09.00 – 17.00.

Potrivit Primăriei Timișoara, până pe 24 noiembrie, cetățenii se pot debarasa rapid și gratuit, cu un simplu telefon, de orice aparate electrice vechi sau defecte, grele sau voluminoase. Mai mult, timișorenii au șansa de a câștiga premii la tombola ce va avea loc în 24 noiembrie.

Echipa Serviciului de colectare permanentă a deșeurilor electrice Timișoara asigură colectarea gratuită a acestor deșeuri electrice și transportul în siguranță către fabricile de reciclare acreditate după standarde europene, acolo unde aceste deșeuri vor fi tratate și reciclate conform normelor de mediu. Răspunde pozitiv la colectarea și reciclarea aparatelor electrice vechi sau uzate ! Contribui astfel la protecția mediului și la economisirea resurselor Pământului. Și la curățenia comunității noastre. În plus, participând la această acțiune de colectare, ai șansa să câștigi unul dintre premiile oferite prin tragere la sorți: 10 bucăți fier de călcat; 10 bucăți blender de bucătărie; 5 bucăți uscător păr; 2 bucăți mașini de găurit; 2 bucăți polizor unghiular; 1 bucată aspirator cu sac”, a informat Primăria Timișoara.

Tragerea la sorți a câștigătorilor va avea loc pe 24 noiembrie, la ora 12.00, online pe pagina de Facebook EcoArena. „Pentru detalii și informații despre campanie cei interesaţi pot lua legătura cu reprezentantul Serviciului de colectare permanentă a deșeurilor electrice Timișoara, la telefon 0751320120 sau accesând site-ul www.ecoarena.ro”, a transmis Primăria Timișoara.

flyer (1)