Mașină răsturnată între Lugoj și Hezeriș! O femeie a rămas blocată între fiare!

timisoara capitala 2023 Alisia Columbonet 1000x100

Zăpada depusă pe asfalt și ceața densă din această dimineață au dus la producerea unui accident rutier în județul Timiș. Cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile meteo, o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Polițiști, medici și pompieri s-au deplasat de urgență, în jurul orei 9.00, pe DJ 609, între localitățile Lugoj și Hezeriș, acolo unde o mașină s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

La locul accidentului au ajuns o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de primă intervenție, un echipaj SMURD, 11 pompieri și un echipaj al Ambulanței, ne informează reprezentanții ISU Timiș.

promovare banner maxagro

În autoturismul răsturnat se afla doar șoferița, care a rămas blocată în urma accidentului. Victima a fost extrasă de echipajul de descarcerare și predată conștientă echipajului medical pentru a fi transportată la spital.

La nivelul județului Timiș este valabil un cod galben de ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m.

CITEȘTE ȘI: Ceață densă în Caraș-Severin și Timiș!

publicitate tmc 640