Ceață densă în Caraș-Severin și Timiș!

Traficul rutier se desfășoară în această dimineață în condiții de ceață densă pe mai multe artere din Banat, unde vizibilitatea scade, pe alocuri, sub 50 de metri, potrivit Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că se circulă în condiții de ceață densă, iar vizibilitatea este diminuată pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș-Severin (DN 6 Sacu – Teregova).

Polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu viteza redusă, să evite implicarea în manevre care se pot dovedi riscante în condiții de vizibilitate scăzută și să folosească luminile de ceață din dotarea autovehiculelor.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări cod galben de ceață pentru județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș și Hunedoara.

Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea scade local sub 200 de metri și izolat sub 50 de metri, iar izolat sunt depuneri de chiciură.

Avertizarea este valabilă până la ora 12.30.

De asemenea, în zonele înalte din județele Caraș-Severin și Hunedoara, este în vigoare, până la ora 12.00, o atenționare cod galben de vânt, rafalele putând atinge 100 – 110 kilometri pe oră.