Mașină oprită de polițiștii timișeni cu focuri de armă. Șoferul, de negăsit

Polițiștii din Recaș au fost nevoiți, sâmbătă noapte spre duminică, să folosească arma din dotare ca să oprească o mașină care circula în jurul orei 02.30. La intrarea în localitatea Herneacova, șoferul a ieșit cu mașina pe un drum agricol, iar cei doi ocupanți ai autoturismului au fugit în vegetație. Polițiștii au reușit să imobilizeze un tânăr de 23 de ani din Timișoara, dar încă îl mai caută pe șoferul fugar. 

La semnalele de oprire făcute de polițiștii din Recaș, șoferul autoturismului și-a continuat drumul, chiar a mărit viteza de deplasare, spun cei de la IPJ Timiș, „polițiștii fiind nevoiți să folosească armamentul din dotare, fiind efectuate mai multe focuri de avertisment și în direcția autovehiculului reușind-se avarierea cauciucurilor de la ambele roți din spate. Cu toate acestea s-a continuat deplasarea pe DJ 609 E, cu roțile pe jante, iar la intrarea în localitatea Herneacova, autoturismul a părăsit carosabilul rulând pe un drum agricol încă 1 km, ulterior oprindu-se într-o zonă cu noroi”.

Ambii ocupanți ai mașinii au coborât din autoturism și au fugit în vegetația din apropiere. După ce polițiștii i-au somat din nou, au reușit să imobilizeze un tânăr de 23 ani din Timișoara. El a fost testat cu aparatul etilotest și avea o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit acte de constatare pentru conducere fără permis și sub influența alcoolului. Tânărul de 23 de ani a fost sancționat pentru deplasarea neîntemeiată în pandemie cu 500 de lei.

În prezent, polițiștii fac verificări ca să îl depisteze pe șoferul autoturismului.