Mașină incendiată pe o stradă din Reșița. Un bărbat a fost reținut

Gest mafiot în plină noapte la Reșița. O mașină parcată pe o stradă din oraș a fost incendiată. Un bărbat a fost reținut la câteva zile după incident.

Un autoturism a fost incendiat, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie, pe strada Rodnei din Reșița. În acea noapte, în jurul orei 4.00, un polițist din cadrul Poliției Municipiului Reșița, aflat în timpul liber, a observat mașina arzând. Geamul din dreapta față a fost spart, iar scaunele din față erau cuprinse de flăcări. Polițistul a încercat să stingă incendiul cu extinctorul din mașina sa până la sosirea echipajelor de pompieri și a celui de Poliție.

Se pare că ar fi vorba despre o răzbunare. Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au demarat cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere.

leader board 728 x 90 px

Un bărbat de 41 de ani a fost reținut ieri, 28 ianuarie, de lucrătorii de la Poliția Municipiului Reșița, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Astăzi s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.