Turneu de weekend la Mozzart Bet cu premii în valoare de 10,000 lei

Mozzart Bet incepe anul cu surprize pentru jucători. Pasionații de cazino și cei care doresc să îmbine adrenalina cu posibilitatea câștigului sunt așteptați pe platforma www.mozzartbet.ro, la TURNEUL DE WEEKEND, începând de astazi, vineri 29.01, ora 16.00 până luni 01.02, ora 23.59.

10.000 lei sunt puși în joc pentru ediția din acest weekend. Jucătorii care vor să participe trebuie să știe că nu există condiții de rulaj, astfel încât șansele să-și suplimenteze veniturile sunt reale. Jocurile cele mai populare și atractive de la EGT precum Shining Crown, Burning Hot sau Rise of Ra fac parte din oferta din competiție.

Lista este completată de The Great Egypt, Rise of Ra, Aztec Glory, 40 Super Hot, Fast Money, 5 Juggle Fruit și Grace of Cleopatra. După Turneul de Iarnă, desfășurat în Decembrie 2020, în care premii considerabile au fost acordate câștigătorilor, o noua șansă s-a ivit pentru toți jucătorii de pe platforma www.mozzartbet.ro, și nu doar pentru cei deja înregistrați, cât și pentru cei care vor să-si deschidă un cont de joc.

leader board 728 x 90 px

Toate detaliile se pot găsi pe Promo Mozzart Bet, acolo unde clasamentul competiției va fi actualizat zilnic.
_________________________________