Mascaţii au spart distracţia în discoteci

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a continuat să efectueze acţiuni cu efective mărite pe raza întregului judeţ în scopul prevenirii şi combaterii infracţiunilor cu violenţă, a celor stradale, a furturilor şi a celorlalte componente ale fenomenului infracţional şi contravenţional.

Nu mai puţin de 266 de poliţişti, din cadrul structurilor de ordine publică, a celor de investigaţii criminale, de investigare a fraudelor, intervenţie rapidă, arme, explozivi şi substanţe periculoase, au făcut mai multe razii la sfârşitul săptămânii trecute. „În cursul nopţii de 26-27 ianuarie, numai pe raza municipiului Reşiţa au acţionat 43 de poliţişti care au efectuat razii la trei discoteci şi două unităţi de alimentaţie publică, ocazie cu care au fost conduse la sediul poliţiei 37 de persoane care nu posedau acte de identitate asupra lor”, a precizat Ancuţa Cărbunaru, de la IPJ Caraş-Severin.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare pentru ca străzile şi localurile publice din oraş să fie dominate de un climat de linişte şi siguranţă.