Mascații au oprit muzica! Razie în discotecile şi cluburile reşițene!

explo 1000x200

Oamenii legii au descins în număr mare înainte de miezul nopţii în mai multe discoteci, cluburi şi baruri din centrul Reşiţei!

Acţiunea poliţiştilor cărăşeni nu a vizat pe cineva anume, ci a fost una de rutină, obişnuită pentru această perioadă a anului, când petrecerile se ţin lanţ şi, uneori, lucrurile scapă de sub control. Potrivit Ancuţei Cărbunaru, reprezentantul Poliţiei cărăşene, razia din această noapte a avut drept scop prevenirea oricăror fapte reprobabile. Au fost legitimate persoane şi oamenii legii s-au asigurat că tinerii reşiţeni vor petrece paşnic, atât în această noapte, cât şi în perioada următoare.

mascati disco

mascati discoPentru că în multe dintre discotecile vizitate de mascaţi distracţia începe abia după miezul nopţii, mulţi dintre tinerii cu chef de distracţie nu apucaseră încă să intre. Văzând maşinile oamenilor legii şi desfăşurarea de forţe, cei mai mulţi dintre ei au făcut cale întoarsă sau au aşteptat ca poliţiştii să plece spre alte locaţii sau spre secţie. Din primele informaţii, nu au fost descoperite probleme majore.