Masă caldă în școală pentru aproape 650 de elevi din Bocșa!

Deputatul PNL Valeria Schelean aduce o veste bună pentru elevii din Bocșa. Aproape 650 de copii vor beneficia de o masă caldă în școală. Programul a fost propus de Guvern și susținut de grupul PNL.

Noul an școlar începe în exact o săptămână. Cu vești bune, se pare, pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Bocșa. Deputatul PNL Valeria Schelean a anunțat că 641 de elevi vor beneficia de o masă caldă prin programul propus de Guvern și pe care PNL l-a susținut. Potrivit acestuia, elevii din ciclul primar și cel gimnazial vor avea dreptul să primească la școală un pachet sau o masă caldă.

„Mă bucur că județul Caraș-Severin și Școala Gimnazială nr. 2 din Bocșa au fost incluse în programul pilot «Masă caldă în școală», chiar începând cu anul școlar 2016-2017. Ca deputat de Caraș-Severin sunt încrezătoare că programul va reprezenta un beneficiu real pentru toți elevii din județ, iar ca parlamentar liberal mă bucur să văd un proiect educațional bun, pe care Guvernul îl implementează cu sprijinul PNL”, a declarat deputatul PNL Valeria Schelean.

Politicianul cărășean este de părere că acțiunile care vin în sprijinul copiilor din zone mai puțin favorizate, așa cum este și cazul orașului Bocșa, sunt binevenite, iar programele de genul „Cornul și laptele” trebuie îmbunătățite în permanență.„Avem nevoie de un program care să vină în mod special în ajutorul elevilor din zonele mai sărace și mai defavorizate. Programul care presupune o masă caldă, sau un pachet alimentar gratuit, este un astfel de program care cu siguranță va da rezultate”, a afirmat parlamentarul liberal.