Marșul de protest al Druckeria, amânat de președintele Germaniei

mars druckeria
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Marșul de protest al Asociației Druckeria și a iubitorilor de sport este amânat cu aproape o oră din cauza vizitei la Timișoara a președintelui Germaniei.

Locul și ora de întâlnire, Piața Unirii, respectiv ora 17:00, rămân neschimbate. Doar plecarea în mars suferă amânare.

„Ne adunăm de la mic la mare joi, la 25 mai – Respectați Timișoara! – evenimentul ce își propune să tragă un semnal de alarmă cu privire la situația dezastruoasă a infrastructurii sportive timișorene. Așteptăm alături de noi toate cluburile sportive din oraș, sportivii seniori sau juniori, antrenorii, părinții copiilor care practică un sport. Problema aceasta ne afectează pe toți și modelează viitorul societății noastre. Datorită măsurilor sporite de securitate pe care le implică vizita președintelui Germaniei în Timișoara, plecarea în marș pe traseu se va face în jurul orei 19:15, din Piața Unirii. Astfel copiii Timișoarei au la dispoziție mai bine de 2 ore în care să transforme piața într-un imens teren sportiv!”, a transmis Druckeria.

promovare banner maxagro

Lipsa infrastructurii sportive e o problemă care afectează toate sporturile și e unul din factorii care contribuie decisiv la mediocritatea în care se zbate Timișoara sportivă a anului 2023, este motivul protestului.

Toate cluburile sportive din oraș sunt invitate să adere la inițiativa Druckeria, indiferent de ramurile sportive în care activează și să încurajeze copiii, părinții și antrenorii să se alăture îmbrăcați în echipamentul lor, cu steaguri, mesaje sau orice materiale consideră că îi reprezintă. De asemenea, suporterii îndeamnă ca fiecare copil/sportiv să aducă o minge sau echipament din sportul pe care îl practică și să transforme zona centrală într-o mare arenă polisportivă.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/